Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Houbová omeleta

Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 7min
Celkový čas: 17min , porce

600 kalorií, 1.0g cukrů, 48.0g tuků, 36.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Žampiony oloupeme a nakrájíme na plátky. Na pánvi rozehřejeme na středně silném ohni olej, přidáme žampiony a prohřejeme je. Vejce rozšleháme metlou. Přidáme kalíšek bujonu a promícháme. Vejce nalijeme na žampiony a necháme ztuhnout 5 minut.

Bulb Tip k receptu

Podáváme se zeleninovým salátem,můžem ozdobit pažitkou.V létě nahradíme žaampiony houbami.

honzíček

05. 06. 2013, Recept navštíven: 1501x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Houbová omeleta

Houbová omeleta

Žampiony oloupeme a nakrájíme na plátky. Na pánvi rozehřejeme na středně silném ohni olej, přidáme žampiony...

Zobrazit všechny podobné recepty k Houbová omeleta Link-arrow

Přidat recenzi
Roxana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
v ledničce se mi vetšinou hromadí tvrdé sýry, využívám jejich zbytky přidáním do slaných omelet, někdy i zbylý oschlý (ne plesnivý!!!) tavený sýr.
Přidané ingredience: strouhaný eidam

26. 09. 2013, 06:44

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutná hubova omeleta

28. 02. 2016, 15:09

Přidat komentář

Facebook komentáře