Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Houbová omeleta

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
7min 17min
Nutriční hodnoty
600 kalorií 1.0g cukrů 48.0g tuků 36.0g bílkovin

Příprava

Žampiony oloupeme a nakrájíme na plátky. Na pánvi rozehřejeme na středně silném ohni olej, přidáme žampiony a prohřejeme je. Vejce rozšleháme metlou. Přidáme kalíšek bujonu a promícháme. Vejce nalijeme na žampiony a necháme ztuhnout 5 minut.

Bulb Tip k receptu

Podáváme se zeleninovým salátem,můžem ozdobit pažitkou.V létě nahradíme žaampiony houbami.


Přidat na Pinterest
honzíček

05. 06. 2013, Recept navštíven: 1700x


Přidat recenzi
Roxana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
v ledničce se mi vetšinou hromadí tvrdé sýry, využívám jejich zbytky přidáním do slaných omelet, někdy i zbylý oschlý (ne plesnivý!!!) tavený sýr.
Přidané ingredience: strouhaný eidam

26. 09. 2013, 06:44

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutná hubova omeleta

28. 02. 2016, 15:09

Přidat komentář

Facebook komentáře