Houbová omeleta

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
7min

Celkový čas

17min

Porce


Nutriční hodnoty

600 kalorií
1.0g cukrů
48.0g tuků
36.0g bílkovin


Příprava

Žampiony oloupeme a nakrájíme na plátky. Na pánvi rozehřejeme na středně silném ohni olej, přidáme žampiony a prohřejeme je. Vejce rozšleháme metlou. Přidáme kalíšek bujonu a promícháme. Vejce nalijeme na žampiony a necháme ztuhnout 5 minut.

Tip k receptu

Podáváme se zeleninovým salátem,můžem ozdobit pažitkou.V létě nahradíme žaampiony houbami.

přidejte na:
Chybí obrázek

05. 06. 2013

Další recepty


Přidat recenzi
Roxana
v ledničce se mi vetšinou hromadí tvrdé sýry, využívám jejich zbytky přidáním do slaných omelet, někdy i zbylý oschlý (ne plesnivý!!!) tavený sýr.
Přidané ingredience: strouhaný eidam

26. 09. 2013, 06:44

Chybí obrázek
chutná hubova omeleta

28. 02. 2016, 15:09

Chybí obrázek
super recept , houby mám moc ráda, vyzkouším, dávám do oblíbených

19. 03. 2019, 10:45

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.