Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Hovězí roláda plněná okurkou

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
50min 1h 0min
Nutriční hodnoty
676 kalorií 0.0g cukrů 49.0g tuků 56.0g bílkovin

Příprava

Na rozklepaný plát masa naklademe okurky. Plát zatočíme do rolády a zajistíme nití. Roládu ze všech stran opečeme na oleji a podlijeme horkou vodou. Přidáme bujon, hořčici a dusíme. Měkkou roládu vyjmeme a šťávu z dušení zahustíme moukou rozmíchanou v trošce vody. Provaříme a odstavíme. Z rolády odstraníme nit a nakrájíme.

Bulb Tip k receptu

Jednoduchá příprava pro začátečníky. Kdo chce, může maso opepřit. Solit není třeba.

Podáváme s rýží, brambory, nebo bramborovou kaší.


Přidat na Pinterest
JanaB

29. 01. 2014, Recept navštíven: 1925x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Podobnou roládu dělám z kuřecího masa

23. 11. 2014, 09:52

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobrá roláda aj z ineho masa

14. 02. 2016, 10:11

Přidat komentář

Facebook komentáře