Hovězí roláda plněná okurkou

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
50min

Celkový čas

1h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

676 kalorií
0.0g cukrů
49.0g tuků
56.0g bílkovin


Příprava

Na rozklepaný plát masa naklademe okurky. Plát zatočíme do rolády a zajistíme nití. Roládu ze všech stran opečeme na oleji a podlijeme horkou vodou. Přidáme bujon, hořčici a dusíme. Měkkou roládu vyjmeme a šťávu z dušení zahustíme moukou rozmíchanou v trošce vody. Provaříme a odstavíme. Z rolády odstraníme nit a nakrájíme.

Tip k receptu

Jednoduchá příprava pro začátečníky. Kdo chce, může maso opepřit. Solit není třeba.

Podáváme s rýží, brambory, nebo bramborovou kaší.

přidejte na:
JanaB

29. 01. 2014

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
Podobnou roládu dělám z kuřecího masa
heladon 23. 11. 2014, 10:52
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
velmi dobrá roláda aj z ineho masa
dušanka 14. 02. 2016, 11:11