Hovězí roláda plněná okurkou
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
50min
Celkový čas
1h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
676
kalorií
0.0g
cukrů
49.0g
tuků
56.0g
bílkovin
Příprava
Na rozklepaný plát masa naklademe okurky. Plát zatočíme do rolády a zajistíme nití. Roládu ze všech stran opečeme na oleji a podlijeme horkou vodou. Přidáme bujon, hořčici a dusíme. Měkkou roládu vyjmeme a šťávu z dušení zahustíme moukou rozmíchanou v trošce vody. Provaříme a odstavíme. Z rolády odstraníme nit a nakrájíme.
Tip k receptu
Jednoduchá příprava pro začátečníky. Kdo chce, může maso opepřit. Solit není třeba.
Podáváme s rýží, brambory, nebo bramborovou kaší.
JanaB29. 01. 2014
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.