Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Hřibová polévka

Hřibová polévka
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 45min , porce

1140 kalorií, 2.0g cukrů, 99.0g tuků, 24.0g bílkovin

Příprava

Hříbky očistíme a nakrájíme na silnější plátky. Polovinu tuku v hrnci rozpustíme a houby na něm smažíme za stálého míchání asi 15 minut. Potom houby osolíme, opepříme, podlijeme vývarem, přivedeme k varu, zmírníme teplotu a asi 10 minut vaříme. Mezitím z toastového chleba uděláme trojhránky, které na zbytku tuku dozlatova opečeme. Naservírujeme polévku a na povrch poklademe křupavý chléb a sekanou petrželku.

Jana Langrová

12. 03. 2012, Recept navštíven: 2665x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Vánoční hřibová polévka z Važce

Vánoční hřibová polévka z Važce

Do väčšieho hrnca dáme údené rebra, pridáme bobkový list, čierne korenie, zalejeme vodou a necháme 30 minút...

Hřibová polévka

Hřibová polévka

Hříbky očistíme a nakrájíme na silnější plátky. Polovinu tuku v hrnci rozpustíme a houby na něm smažíme za ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Hřibová polévka Link-arrow

Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
dobrá polévka, jen bych přidala trochu sušeného libečku
Přidané ingredience: libeček

26. 10. 2015, 15:39

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutná polievka

10. 04. 2016, 12:15

Přidat komentář

Facebook komentáře