Hřibová polévka
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
30min
Celkový čas
45min
Porce
Nutriční hodnoty
1140
kalorií
2.0g
cukrů
99.0g
tuků
24.0g
bílkovin
Příprava
Hříbky očistíme a nakrájíme na silnější plátky. Polovinu tuku v hrnci rozpustíme a houby na něm smažíme za stálého míchání asi 15 minut. Potom houby osolíme, opepříme, podlijeme vývarem, přivedeme k varu, zmírníme teplotu a asi 10 minut vaříme. Mezitím z toastového chleba uděláme trojhránky, které na zbytku tuku dozlatova opečeme. Naservírujeme polévku a na povrch poklademe křupavý chléb a sekanou petrželku.
Jana Langrová12. 03. 2012
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: libeček
planeta 26. 10. 2015, 16:39
© 2024, Railsformers s.r.o.