Hřibová polévka
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
30min
Celkový čas
45min
Porce
Nutriční hodnoty
1140
kalorií
2.0g
cukrů
99.0g
tuků
24.0g
bílkovin
Příprava
Hříbky očistíme a nakrájíme na silnější plátky. Polovinu tuku v hrnci rozpustíme a houby na něm smažíme za stálého míchání asi 15 minut. Potom houby osolíme, opepříme, podlijeme vývarem, přivedeme k varu, zmírníme teplotu a asi 10 minut vaříme. Mezitím z toastového chleba uděláme trojhránky, které na zbytku tuku dozlatova opečeme. Naservírujeme polévku a na povrch poklademe křupavý chléb a sekanou petrželku.
Jana Langrová12. 03. 2012
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
Přidané ingredience: libeček
planeta 26. 10. 2015, 15:39

majka 10. 04. 2016, 12:15

palino 05. 03. 2017, 14:34

katka16031 21. 06. 2017, 09:23

dušanka 30. 08. 2019, 20:05
© 2021, Railsformers, s.r.o.