Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Hřibová polévka

Hřibová polévka

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 45min
Nutriční hodnoty
1140 kalorií 2.0g cukrů 99.0g tuků 24.0g bílkovin

Příprava

Hříbky očistíme a nakrájíme na silnější plátky. Polovinu tuku v hrnci rozpustíme a houby na něm smažíme za stálého míchání asi 15 minut. Potom houby osolíme, opepříme, podlijeme vývarem, přivedeme k varu, zmírníme teplotu a asi 10 minut vaříme. Mezitím z toastového chleba uděláme trojhránky, které na zbytku tuku dozlatova opečeme. Naservírujeme polévku a na povrch poklademe křupavý chléb a sekanou petrželku.


Jana Langrová

12. 03. 2012, Recept navštíven: 3157x


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
dobrá polévka, jen bych přidala trochu sušeného libečku
Přidané ingredience: libeček

26. 10. 2015, 15:39

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutná polievka

10. 04. 2016, 12:15

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
hríbová polievka velmi dobrá

05. 03. 2017, 14:34

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
robím tuto polievku z čerstvých hub a je vynikajúca

21. 06. 2017, 09:23

Přidat komentář

Facebook komentáře