Hřibová polévka

Obtížnost

Čas přípravy

15min
Čas vaření
30min

Celkový čas

45min

Porce


Nutriční hodnoty

1140 kalorií
2.0g cukrů
99.0g tuků
24.0g bílkovin


Příprava

Hříbky očistíme a nakrájíme na silnější plátky. Polovinu tuku v hrnci rozpustíme a houby na něm smažíme za stálého míchání asi 15 minut. Potom houby osolíme, opepříme, podlijeme vývarem, přivedeme k varu, zmírníme teplotu a asi 10 minut vaříme. Mezitím z toastového chleba uděláme trojhránky, které na zbytku tuku dozlatova opečeme. Naservírujeme polévku a na povrch poklademe křupavý chléb a sekanou petrželku.

přidejte na:
Chybí obrázek

12. 03. 2012

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
dobrá polévka, jen bych přidala trochu sušeného libečku
Přidané ingredience: libeček

26. 10. 2015, 15:39

Chybí obrázek
chutná polievka

10. 04. 2016, 12:15

Chybí obrázek
hríbová polievka velmi dobrá

05. 03. 2017, 14:34

Chybí obrázek
robím tuto polievku z čerstvých hub a je vynikajúca

21. 06. 2017, 09:23

Chybí obrázek
chutná hríbova polievka

30. 08. 2019, 20:05

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.