Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Jablečný tarte

Jablečný tarte
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 35min
Celkový čas: 50min , porce

1320 kalorií, 40.0g cukrů, 6.0g tuků, 12.0g bílkovin

Příprava

Mouku smícháme s citronovou šťávou, solí, kurkumou a postupně přiléváme vodu. Nejvíce by jí mělo být 100 ml. Cílem je vypracovat nelepivé jednotné těsto. To pak zabalíme do potravinářské fólie a necháme chladit 30 minut v lednici.
Poté ho vyválíme na kulatý plát a dáme do koláčové formy.
Jablka zbavíme pecek a nakrájíme na co nejtenčí plátky. Ty pak smícháme s cukrem a skořicí a naskládáme na těsto.
Pečeme 35 minut na 180 °C.

sonizna

02. 03. 2016, Recept navštíven: 473x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Brusinkovo - jablečný tarte tatin

Brusinkovo - jablečný tarte tatin

Troubu předehřejeme na 180 stupňů. Mouku, cukr, 150 g másla a vejce vypracujeme v hladké těsto, které nech...

Jablečný tarte

Jablečný tarte

Mouku smícháme s citronovou šťávou, solí, kurkumou a postupně přiléváme vodu. Nejvíce by jí mělo být 100 ml...

Zobrazit všechny podobné recepty k Jablečný tarte Link-arrow

Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam

02. 03. 2016, 11:21

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre dietne

05. 03. 2016, 12:50

Přidat komentář

Facebook komentáře