Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Jablka s křenem

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 1dní 1h 0min , Čas vaření: 0min
Celkový čas: 1dní 1h 0min , porce

3720 kalorií, 532.0g cukrů, 4.0g tuků, 16.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a omyjeme. Křen si načistíme. Obojí si nastrouháme v mixeru nebo na struhadle a přidáme cukr a ocet. Vše řádně promícháme a necháme 24 hodin uležet (sem tam musíme promíchat, aby se cukr dobře rozpustil a promísily se chutě). Pak jen napěchujeme rovnoměrně směs jablek a křenu do sklenic a zalijeme každou sklenici vodou, která nám zbyla. Nesterilizujeme, jen uchováváme na chladném temném místě.

Vera

27. 08. 2009, Recept navštíven: 15447x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Jablka s křenem

Jablka s křenem

Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a omyjeme. Křen si načistíme. Obojí si nastrouháme v mixeru nebo na struh...

Dušená jablka s křupavou náplní

Dušená jablka s křupavou náplní

Omyjeme jabllka a oloupeme pouze horní poloviny. Vyřízneme jádřince. V dostatečně velkém hrnci uvedeme do v...

Zobrazit všechny podobné recepty k Jablka s křenem Link-arrow

Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
určite vyskúšam

09. 10. 2016, 18:11

Přidat komentář

Facebook komentáře