Jablkové lívance

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
30min

Celkový čas

45min

Porce


Nutriční hodnoty

2716 kalorií
100.0g cukrů
112.0g tuků
45.0g bílkovin


Příprava

Jablka oloupeme, vyndáme z nich jádřince a nastrouháme do mísy. Přidáme rozkvedlaná vejce, polohrubou mouku, skořicový cukr, bílé víno a špetku soli. Důkladně rozkvedláme.

Na pánvi rozpálíme olej a smažíme na něm malé placičky z obou stran dozlatova. Podáváme podle chuti s marmeládou a šlehačkou nebo se zakysanou smetanou. Můžeme posypat Grankem.

přidejte na:
Evík

18. 03. 2013

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
lievance su vyborne
dušanka 05. 04. 2016, 13:14