Jahodová pěna

Obtížnost

Čas přípravy

40min
Čas vaření
5min

Celkový čas

45min

Porce


Nutriční hodnoty

172 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Jahody scedíme, rozmixujeme a přidáme zpět do jahodové šťávy společně s cukrem a želatinou. Přivedeme k varu, sejmeme z plamene a za občasného míchání necháme vychladnout. Mezitím si ušleháme smetanu do husté šlehačky a postupně vmícháváme vychladnuté jahodové želé. Vzniklou jahodovou pěnu dáme ztuhnout do lednice a poté podáváme.

přidejte na:
Chybí obrázek

17. 07. 2009

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
z čerstvých jahod vynikajuca pochuťka

25. 01. 2017, 19:15

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.