Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Jahodová pěna

Obtížnost Čas přípravy
40min
Čas vaření Celkový čas Porce
5min 45min
Nutriční hodnoty
172 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Jahody scedíme, rozmixujeme a přidáme zpět do jahodové šťávy společně s cukrem a želatinou. Přivedeme k varu, sejmeme z plamene a za občasného míchání necháme vychladnout. Mezitím si ušleháme smetanu do husté šlehačky a postupně vmícháváme vychladnuté jahodové želé. Vzniklou jahodovou pěnu dáme ztuhnout do lednice a poté podáváme.


Přidat na Pinterest
Milena

17. 07. 2009, Recept navštíven: 7115x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
z čerstvých jahod vynikajuca pochuťka

25. 01. 2017, 19:15

Přidat komentář

Facebook komentáře