Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Jahodová zmrzlina

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 5h 15min , Čas vaření: 0min
Celkový čas: 5h 15min , porce

568 kalorií, 75.0g cukrů, 20.0g tuků, 15.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Několik nejkrásnějších jahod si odložíme stranou. Ostatní jahody rozmixujeme. Želatinu připravíme dle návodu na obalu, přidáme 350 g cukru a rozmixované jahody. Vše důkladně promícháme a necháme vychladnout. Mezitím ušleháme smetanu se zbylým cukrem a jakmile začne směs tuhnout, vmícháme ji do jahodové směsi. Směs dáme na 5 hodin do mrazničky. Při podávání ozdobíme odloženými jahodami.

Milena

15. 06. 2009, Recept navštíven: 3551x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Jahodová zmrzlina

Jahodová zmrzlina

Několik nejkrásnějších jahod si odložíme stranou. Ostatní jahody rozmixujeme. Želatinu připravíme dle návod...

Domácí jahodová zmrzlina se smetanou

Domácí jahodová zmrzlina se smetanou

Jahody opláchneme, očistíme a rozmixujeme se 100 g moučkového cukru /cukr přidáme dle kyselosti jahod/. Vej...

Zobrazit všechny podobné recepty k Jahodová zmrzlina Link-arrow

Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vynikajuca, lahodná ovocna

07. 09. 2016, 09:46

Přidat komentář
Barbora Dvouletá
určitě bude dobrá

Barbora Dvouletá 16. 08. 2009, 18:28

Ajaja
Tak já ji dělám podobně, akorát bez želatiny a natož oleje

Ajaja 01. 01. 2010, 15:43

Kantarina
Olej bych tedy určitě vynechala, ale želatinu bych někdy zkusit mohla

Kantarina 14. 02. 2010, 23:54

Hanca333
No bez oleje by to mohl být klasický mrož když koupíte, ještě po zmražení zakápnout čokoládou, hotová mňamka

Hanca333 18. 02. 2010, 08:22

Ajaja
Jj - mrož je dobrý, pak ještě miluju rolkeks...

Ajaja 18. 02. 2010, 16:31

Facebook komentáře