Jahodová zmrzlina

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

5h 15min
Čas vaření
0min

Celkový čas

5h 15min

Porce


Nutriční hodnoty

568 kalorií
75.0g cukrů
20.0g tuků
15.0g bílkovin


Příprava

Několik nejkrásnějších jahod si odložíme stranou. Ostatní jahody rozmixujeme. Želatinu připravíme dle návodu na obalu, přidáme 350 g cukru a rozmixované jahody. Vše důkladně promícháme a necháme vychladnout. Mezitím ušleháme smetanu se zbylým cukrem a jakmile začne směs tuhnout, vmícháme ji do jahodové směsi. Směs dáme na 5 hodin do mrazničky. Při podávání ozdobíme odloženými jahodami.

přidejte na:
Milena

15. 06. 2009

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
vynikajuca, lahodná ovocna

hanka 07. 09. 2016, 09:46

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
výborná zmrzlina

Svetlana 17. 09. 2017, 17:37

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
je výborná

majka 26. 06. 2019, 09:43

Přidat komentář
Chybějící obrázek
určitě bude dobrá

Barbora Dvouletá 16. 08. 2009, 18:28

Ajaja
Tak já ji dělám podobně, akorát bez želatiny a natož oleje

Ajaja 01. 01. 2010, 15:43

Chybějící obrázek
Olej bych tedy určitě vynechala, ale želatinu bych někdy zkusit mohla

Kantarina 14. 02. 2010, 23:54

Hanca333
No bez oleje by to mohl být klasický mrož když koupíte, ještě po zmražení zakápnout čokoládou, hotová mňamka

Hanca333 18. 02. 2010, 08:22

Ajaja
Jj - mrož je dobrý, pak ještě miluju rolkeks...

Ajaja 18. 02. 2010, 16:31