Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Jahodová zmrzlina

Obtížnost Čas přípravy
5h 15min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 5h 15min
Nutriční hodnoty
568 kalorií 75.0g cukrů 20.0g tuků 15.0g bílkovin

Příprava

Několik nejkrásnějších jahod si odložíme stranou. Ostatní jahody rozmixujeme. Želatinu připravíme dle návodu na obalu, přidáme 350 g cukru a rozmixované jahody. Vše důkladně promícháme a necháme vychladnout. Mezitím ušleháme smetanu se zbylým cukrem a jakmile začne směs tuhnout, vmícháme ji do jahodové směsi. Směs dáme na 5 hodin do mrazničky. Při podávání ozdobíme odloženými jahodami.


Přidat na Pinterest
Milena

15. 06. 2009, Recept navštíven: 3868x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vynikajuca, lahodná ovocna

07. 09. 2016, 09:46

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
výborná zmrzlina

17. 09. 2017, 17:37

Přidat komentář
Barbora Dvouletá
určitě bude dobrá

Barbora Dvouletá 16. 08. 2009, 18:28

Ajaja
Tak já ji dělám podobně, akorát bez želatiny a natož oleje

Ajaja 01. 01. 2010, 15:43

Kantarina
Olej bych tedy určitě vynechala, ale želatinu bych někdy zkusit mohla

Kantarina 14. 02. 2010, 23:54

Hanca333
No bez oleje by to mohl být klasický mrož když koupíte, ještě po zmražení zakápnout čokoládou, hotová mňamka

Hanca333 18. 02. 2010, 08:22

Ajaja
Jj - mrož je dobrý, pak ještě miluju rolkeks...

Ajaja 18. 02. 2010, 16:31

Facebook komentáře