Jahodové tiramisu

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

40min
Čas vaření
0min

Celkový čas

40min

Porce


Nutriční hodnoty

964 kalorií
15.0g cukrů
18.0g tuků
96.0g bílkovin


Příprava

Jahody a piškoty pokapeme griotkou. Smetanu ušleháme s 20 g cukru a vanilkovým cukrem. Zbylý cukr a tvaroh utřeme. Do kastrůlku dáme studenou vodu a na pět minut do ní ponoříme želatinu, aby změkla. Pak ji trochu zahřejeme a mícháme, dokud se nerozpustí. Necháme vychladnout.
Do smetany vmícháme jahody a želatinu a vše spojíme s tvarohovým krémem. Formu vyložíme potravinovou fólií tak, abychom jí mohli tiramisu překrýt.
Na dno formy rozložíme tenké plátky jahod, na ty dáme část tvarohového krému a na něj piškoty. Pokračujeme ve vrstvení, dokud nespotřebujeme všechny suroviny. Nakonec přetáhneme fólií a necháme dezert vychladit a zpevnit, nejlépe přes noc.

přidejte na:
veka

19. 06. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
jahodové tiramisu je chutné
Svetlana 18. 03. 2017, 19:51
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vyborné tiramisiu, ja dávam namiesto griotky mandlový liker
palino 31. 03. 2017, 11:23
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
tiramisu je chuťovo perfektné
hanka 24. 06. 2017, 23:18
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
tiramisu chutné
katka16031 17. 04. 2018, 16:01