Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Jahodové tiramisu

Obtížnost Čas přípravy
40min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 40min
Nutriční hodnoty
964 kalorií 15.0g cukrů 18.0g tuků 96.0g bílkovin

Příprava

Jahody a piškoty pokapeme griotkou. Smetanu ušleháme s 20 g cukru a vanilkovým cukrem. Zbylý cukr a tvaroh utřeme. Do kastrůlku dáme studenou vodu a na pět minut do ní ponoříme želatinu, aby změkla. Pak ji trochu zahřejeme a mícháme, dokud se nerozpustí. Necháme vychladnout.
Do smetany vmícháme jahody a želatinu a vše spojíme s tvarohovým krémem. Formu vyložíme potravinovou fólií tak, abychom jí mohli tiramisu překrýt.
Na dno formy rozložíme tenké plátky jahod, na ty dáme část tvarohového krému a na něj piškoty. Pokračujeme ve vrstvení, dokud nespotřebujeme všechny suroviny. Nakonec přetáhneme fólií a necháme dezert vychladit a zpevnit, nejlépe přes noc.


Přidat na Pinterest
veka

19. 06. 2010, Recept navštíven: 2965x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
jahodové tiramisu je chutné

18. 03. 2017, 18:51

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborné tiramisiu, ja dávam namiesto griotky mandlový liker

31. 03. 2017, 09:23

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
tiramisu je chuťovo perfektné

24. 06. 2017, 21:18

Přidat komentář
Jozef
Tento recept vyskúšam v nedeľu. Určite si na ňom pochutnáme. Ďakujem Jozef.

Jozef 01. 07. 2010, 21:03

Facebook komentáře