Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Jahodové tiramisu

Jahodové tiramisu
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 40min , Čas vaření: 0min
Celkový čas: 40min , porce

964 kalorií, 15.0g cukrů, 18.0g tuků, 96.0g bílkovin

Příprava

Jahody a piškoty pokapeme griotkou. Smetanu ušleháme s 20 g cukru a vanilkovým cukrem. Zbylý cukr a tvaroh utřeme. Do kastrůlku dáme studenou vodu a na pět minut do ní ponoříme želatinu, aby změkla. Pak ji trochu zahřejeme a mícháme, dokud se nerozpustí. Necháme vychladnout.
Do smetany vmícháme jahody a želatinu a vše spojíme s tvarohovým krémem. Formu vyložíme potravinovou fólií tak, abychom jí mohli tiramisu překrýt.
Na dno formy rozložíme tenké plátky jahod, na ty dáme část tvarohového krému a na něj piškoty. Pokračujeme ve vrstvení, dokud nespotřebujeme všechny suroviny. Nakonec přetáhneme fólií a necháme dezert vychladit a zpevnit, nejlépe přes noc.

veka

19. 06. 2010, Recept navštíven: 2640x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Jahodové tiramisu

Jahodové tiramisu

Jahody a piškoty pokapeme griotkou. Smetanu ušleháme s 20 g cukru a vanilkovým cukrem. Zbylý cukr a tvaroh ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Jahodové tiramisu Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář
Jozef
Tento recept vyskúšam v nedeľu. Určite si na ňom pochutnáme. Ďakujem Jozef.

Jozef 01. 07. 2010, 21:03

Facebook komentáře