Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Jahodovo-jogurtová zmrzlina

Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 1h 0min , Čas vaření: 0min
Celkový čas: 1h 0min , porce

556 kalorií, 48.0g cukrů, 23.0g tuků, 23.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Polovinu jahod v misce vidličkou rozmačkáme, zbytek zatím necháme bokem. 200 ml smetany vyšleháme do polotuha, přidáme jogurt s oběma cukry, přidáme jahodové pyré a promícháme. Dáme do plastové mísy a vložíme do mrazáku. Co hodinu směs vyšleháme metličkou, dokud úplně neztuhne. Mezitím si zbylé jahody namočíme v čokoládové polevě do poloviny a necháme zatuhnout. Podáváme kopečky zmrzliny s jahodami s čokoládou. Můžeme dozdobit lístečky máty.

Ellis

30. 05. 2013, Recept navštíven: 2092x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Jahodovo-jogurtová zmrzlina

Jahodovo-jogurtová zmrzlina

Polovinu jahod v misce vidličkou rozmačkáme, zbytek zatím necháme bokem. 200 ml smetany vyšleháme do polotu...

Zobrazit všechny podobné recepty k Jahodovo-jogurtová zmrzlina Link-arrow

Přidat recenzi
Lucie
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Zkoušela jsem tuto zmrzlinu a je výborná. Doporučuji, velmi chutná!

14. 07. 2014, 16:28

Přidat komentář

Facebook komentáře