Jahodový dezert s čokoládou a mátou

Obtížnost

Čas přípravy

15min
Čas vaření
10min

Celkový čas

25min

Porce


Nutriční hodnoty

436 kalorií
15.0g cukrů
10.0g tuků
48.0g bílkovin


Příprava

Nejdříve si uvaříme pudink z mléka a pudinkového prášku. Potřebujeme hustší pudink a tak mléka dáme jen 400 ml. Necháme vychladnout.
Jahody rozmixujeme s cukrem, vmícháme do nich tvaroh, vychladlý pudink, vše dobře prošleháme, přidáme nahrubo nastrouhanou čokoládu a lístečky máty, nasekané najemno.
Před podáváním necháme dobře vychladit.
Jahodový dezert podáváme zdobený strouhanou čokoládou a lístkem máty.

přidejte na:
Chybí obrázek

20. 06. 2010

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
jemný lahodný dezert

20. 10. 2017, 20:26

Chybí obrázek
dobrý recept

06. 02. 2018, 20:44

Chybí obrázek
skvelý jahodový dezert

13. 02. 2018, 20:14

Chybí obrázek
výborná pochúťka

06. 10. 2018, 20:39

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.