Jahodový dezert s čokoládou a mátou
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
10min
Celkový čas
25min
Porce
Nutriční hodnoty
436
kalorií
15.0g
cukrů
10.0g
tuků
48.0g
bílkovin
Příprava
Nejdříve si uvaříme pudink z mléka a pudinkového prášku. Potřebujeme hustší pudink a tak mléka dáme jen 400 ml. Necháme vychladnout.
Jahody rozmixujeme s cukrem, vmícháme do nich tvaroh, vychladlý pudink, vše dobře prošleháme, přidáme nahrubo nastrouhanou čokoládu a lístečky máty, nasekané najemno.
Před podáváním necháme dobře vychladit.
Jahodový dezert podáváme zdobený strouhanou čokoládou a lístkem máty.
20. 06. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.