Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Jahodový dezert s čokoládou a mátou

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 25min
Nutriční hodnoty
436 kalorií 15.0g cukrů 10.0g tuků 48.0g bílkovin

Příprava

Nejdříve si uvaříme pudink z mléka a pudinkového prášku. Potřebujeme hustší pudink a tak mléka dáme jen 400 ml. Necháme vychladnout.
Jahody rozmixujeme s cukrem, vmícháme do nich tvaroh, vychladlý pudink, vše dobře prošleháme, přidáme nahrubo nastrouhanou čokoládu a lístečky máty, nasekané najemno.
Před podáváním necháme dobře vychladit.
Jahodový dezert podáváme zdobený strouhanou čokoládou a lístkem máty.


Přidat na Pinterest
Angel 666

20. 06. 2010, Recept navštíven: 2748x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře