Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Jahody v máslovo-rumové omáčce

Jahody v máslovo-rumové omáčce

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
5min 20min
Nutriční hodnoty
478 kalorií 15.0g cukrů 15.0g tuků 3.0g bílkovin

Příprava

Omyté jahody dáme do grilovací misky. Pokapeme je rumem a posypeme cukrem. Poklademe je kousky másla. Misku položíme na gril na 5 minut. Rozpuštěné máslo se spojí s rumem, cukrem a šťávou z jahod. Tím vznikne omáčka, kterou jahody a kopeček zmrzliny před podáváním přelijeme.


Jiřulka

04. 02. 2010, Recept navštíven: 1633x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrá sladká lahodka, lepšia je z čerstvých jahod

08. 01. 2017, 20:16

Přidat komentář
mrak
Jak by to vypadalo z jahod mražených?

mrak 04. 02. 2010, 21:01

Jiřulka
Není problém použít mražené jahody. Ale čerstvé jsou prostě čerstvé :-)

Jiřulka 06. 02. 2010, 08:38

mrak
Tak počkám do léta.

mrak 06. 02. 2010, 08:53

Facebook komentáře