Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Jahody v máslovo-rumové omáčce

Jahody v máslovo-rumové omáčce
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 5min
Celkový čas: 20min , porce

478 kalorií, 15.0g cukrů, 15.0g tuků, 3.0g bílkovin

Příprava

Omyté jahody dáme do grilovací misky. Pokapeme je rumem a posypeme cukrem. Poklademe je kousky másla. Misku položíme na gril na 5 minut. Rozpuštěné máslo se spojí s rumem, cukrem a šťávou z jahod. Tím vznikne omáčka, kterou jahody a kopeček zmrzliny před podáváním přelijeme.

Jiřulka

04. 02. 2010, Recept navštíven: 1514x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Jahody v máslovo-rumové omáčce

Jahody v máslovo-rumové omáčce

Omyté jahody dáme do grilovací misky. Pokapeme je rumem a posypeme cukrem. Poklademe je kousky másla. Misku...

Zobrazit všechny podobné recepty k Jahody v máslovo-rumové omáčce Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář
mrak
Jak by to vypadalo z jahod mražených?

mrak 04. 02. 2010, 21:01

Jiřulka
Není problém použít mražené jahody. Ale čerstvé jsou prostě čerstvé :-)

Jiřulka 06. 02. 2010, 08:38

mrak
Tak počkám do léta.

mrak 06. 02. 2010, 08:53

Facebook komentáře