Chybějící obrázek

Jahody v máslovo-rumové omáčce

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
5min

Celkový čas

20min

Porce


Nutriční hodnoty

478 kalorií
15.0g cukrů
15.0g tuků
3.0g bílkovin


Příprava

Omyté jahody dáme do grilovací misky. Pokapeme je rumem a posypeme cukrem. Poklademe je kousky másla. Misku položíme na gril na 5 minut. Rozpuštěné máslo se spojí s rumem, cukrem a šťávou z jahod. Tím vznikne omáčka, kterou jahody a kopeček zmrzliny před podáváním přelijeme.

přidejte na:
Jiřulka

04. 02. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobrá sladká lahodka, lepšia je z čerstvých jahod

dušanka 08. 01. 2017, 20:16

Přidat komentář
Chybějící obrázek
Jak by to vypadalo z jahod mražených?

mrak 04. 02. 2010, 21:01

Jiřulka
Není problém použít mražené jahody. Ale čerstvé jsou prostě čerstvé :-)

Jiřulka 06. 02. 2010, 08:38

Chybějící obrázek
Tak počkám do léta.

mrak 06. 02. 2010, 08:53