Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Játra na šalvěji

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 15min
Celkový čas: 25min , porce

1398 kalorií, 0.0g cukrů, 93.0g tuků, 114.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Na rozehřátém oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme na kousky nakrájená játra a za stálého míchání opečeme. Posypeme šalvějí, podlijeme vodou a dusíme 10 až 15 minut. Když jsou játra měkká, osolíme je, opepříme a vmícháme máslo. Podáváme s rýží.
Můžeme použít i sušenou šalvěj.

Hloušková

04. 03. 2013, Recept navštíven: 906x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Játra na šalvěji

Játra na šalvěji

Na rozehřátém oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme na kousky nakrájená játra a za stálého mí...

Zobrazit všechny podobné recepty k Játra na šalvěji Link-arrow
Thumb

Vařená rýže

Rýži propláchneme a necháme okapat. Rýži vložíme do osolené vody, vaříme bez pokličky na mírnem ohni a sbír...


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře