Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Játra na šalvěji

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 25min
Nutriční hodnoty
1398 kalorií 0.0g cukrů 93.0g tuků 114.0g bílkovin

Příprava

Na rozehřátém oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme na kousky nakrájená játra a za stálého míchání opečeme. Posypeme šalvějí, podlijeme vodou a dusíme 10 až 15 minut. Když jsou játra měkká, osolíme je, opepříme a vmícháme máslo. Podáváme s rýží.
Můžeme použít i sušenou šalvěj.


Přidat na Pinterest
Hloušková

04. 03. 2013, Recept navštíven: 1062x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře