Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Jehly se žampióny

Jehly se žampióny
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 40min , porce

716 kalorií, 0.0g cukrů, 45.0g tuků, 84.0g bílkovin

Příprava

Omyté a osušené maso nakrájíme na kostky. Žampiony očistíme, cuketu nakrájíme na plátky, očištěnou papriku na kostky. Na jehly střídavě napichujeme žampiony, maso, cuketu a papriku. Suroviny na jehlách potřeme osoleným olejem a hustě posypeme hrubě mletým pepřem. Jehly se žampiony na grilu nebo v troubě opékáme ze všech stran asi 15 – 20 minut.

Bulb Tip k receptu

Jehly se žampiony podáváme černým pečivem a ochuceným máslem.

Romana Jakoubková

24. 09. 2009, Recept navštíven: 1549x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Jehly se žampióny

Jehly se žampióny

Omyté a osušené maso nakrájíme na kostky. Žampiony očistíme, cuketu nakrájíme na plátky, očištěnou papriku ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Jehly se žampióny Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře