Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Jehněčí ragú

Jehněčí ragú

Obtížnost Čas přípravy
25min
Čas vaření Celkový čas Porce
55min 1h 20min
Nutriční hodnoty
280 kalorií 0.0g cukrů 30.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Jehněčí maso opečeme na oleji, zalijeme je vývarem, přidáme víno a smetanu. Vaříme asi 10 minut, osolíme, opepříme a poté dusíme asi 30 minut. Před dokončením přilijeme citronovou šťávu a přidáme část sekaného kopru. Šťávu zahustíme solamylem rozmíchaným v trošce studené vody. Zbytkem sekaného kopru ozdobíme ragú na talíři.


kaccka

03. 01. 2010, Recept navštíven: 3093x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutne ragu

04. 10. 2016, 19:23

Přidat komentář

Facebook komentáře