Chybějící obrázek

Jehněčí ragú

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

25min
Čas vaření
55min

Celkový čas

1h 20min

Porce


Nutriční hodnoty

280 kalorií
0.0g cukrů
30.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Jehněčí maso opečeme na oleji, zalijeme je vývarem, přidáme víno a smetanu. Vaříme asi 10 minut, osolíme, opepříme a poté dusíme asi 30 minut. Před dokončením přilijeme citronovou šťávu a přidáme část sekaného kopru. Šťávu zahustíme solamylem rozmíchaným v trošce studené vody. Zbytkem sekaného kopru ozdobíme ragú na talíři.

přidejte na:
kaccka

04. 01. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutne ragu
majka 04. 10. 2016, 21:23