Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Jehněčí ragú

Jehněčí ragú
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 25min , Čas vaření: 55min
Celkový čas: 1h 20min , porce

280 kalorií, 0.0g cukrů, 30.0g tuků, 0.0g bílkovin

Příprava

Jehněčí maso opečeme na oleji, zalijeme je vývarem, přidáme víno a smetanu. Vaříme asi 10 minut, osolíme, opepříme a poté dusíme asi 30 minut. Před dokončením přilijeme citronovou šťávu a přidáme část sekaného kopru. Šťávu zahustíme solamylem rozmíchaným v trošce studené vody. Zbytkem sekaného kopru ozdobíme ragú na talíři.

kaccka

03. 01. 2010, Recept navštíven: 2830x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Jehněčí ragú

Jehněčí ragú

Jehněčí maso opečeme na oleji, zalijeme je vývarem, přidáme víno a smetanu. Vaříme asi 10 minut, osolíme, o...

Jehněčí ragů s  jahodami

Jehněčí ragů s jahodami

Z listového těsta upečeme paštičky, košíčky, které budeme plnit masovou směsí, uchováme je v teple. Maso na...

Jehněčí ragů

Jehněčí ragů

Maso i játra nakrájíme na dlouhé nudle a promícháme se škrobem. V pánvi rozehřejeme olej, vsypeme zeleninu ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Jehněčí ragú Link-arrow

Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutne ragu

04. 10. 2016, 19:23

Přidat komentář

Facebook komentáře