Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Jemneho kotlety

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 2h 10min , Čas vaření: 35min
Celkový čas: 2h 45min , porce

0 kalorií, 0.0g cukrů, 0.0g tuků, 0.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Vepřové kotlety omyjeme a nemusíme naklepávat. Naložíme je do směsi olivového oleje a česnekové drti (dle chuti si přidejte, kolik máte rádi) cca na 2 hodiny. Pak je trošku nasolíme a zprudka osmahneme na pánvi. Poté ztlumíme oheň a podusíme cca 15-20 minut. Maso vyjmeme a dáme na plech vyložený pečícím papírem. Plátky potřeme bazalkovým pestem a pokryjeme nakrájenými rajčaty. Ještě chvíli necháme prohřát na grilu.

Bulb Tip k receptu

Kdo má rád plesnivé sýry, může před dopékáním ještě dodat na rajčata.
Koření česnekové drti jsem poznal, když jsem fotil koření pro sRecepty.CZ a všem ho vřele doporučuji, jako i Rosskovy ostatní kořenící směsi. Výborná chuť i vůně. Žádná reklama, jen zkušenost! :-)

Šéfredaktor

02. 03. 2010, Recept navštíven: 2605x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Jemneho kotlety

Jemneho kotlety

Vepřové kotlety omyjeme a nemusíme naklepávat. Naložíme je do směsi olivového oleje a česnekové drti (dle c...

Zobrazit všechny podobné recepty k Jemneho kotlety Link-arrow
Thumb

Pečené brambory v troubě

Brambory nakrájíme podélně na čtvrtiny a rozložíme na plech, nejlépe na pečící papír a pokapeme olivovým ol...

Thumb

Bylinkové brambory

Brambory si oloupeme, nakrájíme na kostičky a v míse promícháme s utřeným česnekem, pepřem, solí a kořením....


Přidat recenzi
Přidat komentář
Ajaja
Ano, s tímto kořením mám taky dobré zkušenosti, konkrétně naposledy s Argentinou a Mexikem.

Ajaja 02. 03. 2010, 16:59

Šéfredaktor
Určitě nám zkuste napsat Vaše recepty s tímto kořením. Budeme moc rádi! Děkujeme!

Šéfredaktor 02. 03. 2010, 17:03

Ajaja
Klidně, ale obávám se, abych nenarazila, neb jsou to minutkové záležitosti... Zkusím se podívat, co tu je, aby se to nekrylo

Ajaja 02. 03. 2010, 17:33

Roxana
Já zase obdivuji to houbové, to je zvláštní, i když nemá zas tak velký pdíl hub, ani přidávat je tam nemusím. Fakt je hrozně dobré. Doporučuji!

Roxana 05. 03. 2010, 17:20

tepito
taky si směsi od vás pochvaluji-recepty nepíši jsou to většinou taky jen minutky.Česnekovou bohužel ještě nemám.

tepito 28. 03. 2010, 07:35

Facebook komentáře