Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Jemneho kotlety

Obtížnost Čas přípravy
2h 10min
Čas vaření Celkový čas Porce
35min 2h 45min
Nutriční hodnoty
0 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Vepřové kotlety omyjeme a nemusíme naklepávat. Naložíme je do směsi olivového oleje a česnekové drti (dle chuti si přidejte, kolik máte rádi) cca na 2 hodiny. Pak je trošku nasolíme a zprudka osmahneme na pánvi. Poté ztlumíme oheň a podusíme cca 15-20 minut. Maso vyjmeme a dáme na plech vyložený pečícím papírem. Plátky potřeme bazalkovým pestem a pokryjeme nakrájenými rajčaty. Ještě chvíli necháme prohřát na grilu.

Bulb Tip k receptu

Kdo má rád plesnivé sýry, může před dopékáním ještě dodat na rajčata.
Koření česnekové drti jsem poznal, když jsem fotil koření pro sRecepty.CZ a všem ho vřele doporučuji, jako i Rosskovy ostatní kořenící směsi. Výborná chuť i vůně. Žádná reklama, jen zkušenost! :-)


Přidat na Pinterest
Šéfredaktor

02. 03. 2010, Recept navštíven: 2775x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobrý recept,chutí fajnovo

30. 12. 2016, 17:33

Přidat komentář
Ajaja
Ano, s tímto kořením mám taky dobré zkušenosti, konkrétně naposledy s Argentinou a Mexikem.

Ajaja 02. 03. 2010, 16:59

Šéfredaktor
Určitě nám zkuste napsat Vaše recepty s tímto kořením. Budeme moc rádi! Děkujeme!

Šéfredaktor 02. 03. 2010, 17:03

Ajaja
Klidně, ale obávám se, abych nenarazila, neb jsou to minutkové záležitosti... Zkusím se podívat, co tu je, aby se to nekrylo

Ajaja 02. 03. 2010, 17:33

Roxana
Já zase obdivuji to houbové, to je zvláštní, i když nemá zas tak velký pdíl hub, ani přidávat je tam nemusím. Fakt je hrozně dobré. Doporučuji!

Roxana 05. 03. 2010, 17:20

tepito
taky si směsi od vás pochvaluji-recepty nepíši jsou to většinou taky jen minutky.Česnekovou bohužel ještě nemám.

tepito 28. 03. 2010, 07:35

Facebook komentáře