Jemneho kotlety

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

2h 10min
Čas vaření
35min

Celkový čas

2h 45min

Porce


Nutriční hodnoty

0 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Vepřové kotlety omyjeme a nemusíme naklepávat. Naložíme je do směsi olivového oleje a česnekové drti (dle chuti si přidejte, kolik máte rádi) cca na 2 hodiny. Pak je trošku nasolíme a zprudka osmahneme na pánvi. Poté ztlumíme oheň a podusíme cca 15-20 minut. Maso vyjmeme a dáme na plech vyložený pečícím papírem. Plátky potřeme bazalkovým pestem a pokryjeme nakrájenými rajčaty. Ještě chvíli necháme prohřát na grilu.

Tip k receptu

Kdo má rád plesnivé sýry, může před dopékáním ještě dodat na rajčata.
Koření česnekové drti jsem poznal, když jsem fotil koření pro sRecepty.CZ a všem ho vřele doporučuji, jako i Rosskovy ostatní kořenící směsi. Výborná chuť i vůně. Žádná reklama, jen zkušenost! :-)

přidejte na:
Šéfredaktor

02. 03. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
velmi dobrý recept,chutí fajnovo
palino 30. 12. 2016, 18:33