Jogurtová pěna s vanilkovou příchutí

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
10min

Celkový čas

25min

Porce


Nutriční hodnoty

908 kalorií
0.0g cukrů
15.0g tuků
27.0g bílkovin


Příprava

Vanilkový lusk opatrně rozlámeme do jogurtu v nádobě Zepter o objemu 1,3 l (TF-013-16). Přidáme cukr. Zapneme zdroj ohřevu na střední stupeň a přivedeme k varu (šipka indikátoru tepelné regulace se nachází v zeleném poli). Přidáme agar-agar (nebo želatinu) a vaříme 1 minutu.
Několik minut necháme chladnout. Až bude hmota chladná, přidáme ušlehanou šlehačku.
Výslednou pěnu dáme do misek Baron (LS-163-12-DG) nebo číší Baron na šampaňské (LS-163-C-DG).
Uložíme na chladném místě na dobu nejméně 6 hodin. Podáváme studené.

Tip k receptu

Pěnu můžeme ozdobit trochou medu.

přidejte na:
Zepter

27. 04. 2012

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
skvelá dobrota

Svetlana 05. 05. 2016, 09:37

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
vyborna pochúťka

palino 25. 08. 2016, 19:38

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
velmi chutné

dušanka 23. 10. 2016, 20:26

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
velmi chutná jogurtová pena

majka 17. 06. 2019, 09:53

Přidat komentář
Barbora Šumná
Nádhera.

Barbora Šumná 09. 09. 2013, 06:12