Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Jogurtová pěna s vanilkovou příchutí

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 25min
Nutriční hodnoty
908 kalorií 0.0g cukrů 15.0g tuků 27.0g bílkovin

Příprava

Vanilkový lusk opatrně rozlámeme do jogurtu v nádobě Zepter o objemu 1,3 l (TF-013-16). Přidáme cukr. Zapneme zdroj ohřevu na střední stupeň a přivedeme k varu (šipka indikátoru tepelné regulace se nachází v zeleném poli). Přidáme agar-agar (nebo želatinu) a vaříme 1 minutu.
Několik minut necháme chladnout. Až bude hmota chladná, přidáme ušlehanou šlehačku.
Výslednou pěnu dáme do misek Baron (LS-163-12-DG) nebo číší Baron na šampaňské (LS-163-C-DG).
Uložíme na chladném místě na dobu nejméně 6 hodin. Podáváme studené.

Bulb Tip k receptu

Pěnu můžeme ozdobit trochou medu.


Přidat na Pinterest
Zepter

27. 04. 2012, Recept navštíven: 2905x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
skvelá dobrota

05. 05. 2016, 09:37

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborna pochúťka

25. 08. 2016, 19:38

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutné

23. 10. 2016, 20:26

Přidat komentář
Barbora Šumná
Nádhera.

Barbora Šumná 09. 09. 2013, 06:12

Facebook komentáře