Jogurtová pěna s vanilkovou příchutí
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
10min
Celkový čas
25min
Porce
Nutriční hodnoty
908
kalorií
0.0g
cukrů
15.0g
tuků
27.0g
bílkovin
Příprava
Vanilkový lusk opatrně rozlámeme do jogurtu v nádobě Zepter o objemu 1,3 l (TF-013-16). Přidáme cukr. Zapneme zdroj ohřevu na střední stupeň a přivedeme k varu (šipka indikátoru tepelné regulace se nachází v zeleném poli). Přidáme agar-agar (nebo želatinu) a vaříme 1 minutu.
Několik minut necháme chladnout. Až bude hmota chladná, přidáme ušlehanou šlehačku.
Výslednou pěnu dáme do misek Baron (LS-163-12-DG) nebo číší Baron na šampaňské (LS-163-C-DG).
Uložíme na chladném místě na dobu nejméně 6 hodin. Podáváme studené.
Tip k receptu
Pěnu můžeme ozdobit trochou medu.
Zepter27. 04. 2012
Ingredience
Kategorie
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
Svetlana 05. 05. 2016, 09:37

palino 25. 08. 2016, 19:38

dušanka 23. 10. 2016, 20:26

majka 17. 06. 2019, 09:53

katka16031 20. 12. 2019, 14:20
Komentáře
Přidat komentář© 2022, Railsformers, s.r.o.
Šéfredaktor 09. 09. 2013, 06:12