Chybějící obrázek

Kandovaná pomerančová kůra

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

30min
Čas vaření
10min

Celkový čas

40min

Porce


Nutriční hodnoty

588 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Kůru zbavíme bílého vnitřku a nakrájíme ji na tenké proužky. Vložíme do hrnce, přisypeme krystalový cukr a zalijeme vodou tak, aby byla zcela ponořená. Zvolna vaříme dosklovata, potom vodu slijeme a ještě horkou kůru obalíme v moučkovém cukru. Nakonec ji necháme uschnout volně rozloženou na pečícím papíře.

přidejte na:
notburga

09. 06. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Ajaja
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
Nejvíce je třeba věnovat se dokonalému očištění pomerančové kůry, ostatní již je snadné a výsledek potěší.

Ajaja 29. 12. 2012, 18:55

maruskaji
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
Dělávám stejně nejen z pomerančové kury, ale například i z citronu atd. Jen vždy velmi pečlivě a dlouho pomeranče oplachuji.
Přidané ingredience: Není potřeba nic víc přidávat

maruskaji 25. 02. 2013, 13:51

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vyskúšané, celkom dobré

dušanka 20. 09. 2017, 10:01

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
kôra dobre využiteľná

palino 03. 02. 2019, 15:05

Přidat komentář