Kandovaná pomerančová kůra
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
10min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
588
kalorií
0.0g
cukrů
0.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Kůru zbavíme bílého vnitřku a nakrájíme ji na tenké proužky. Vložíme do hrnce, přisypeme krystalový cukr a zalijeme vodou tak, aby byla zcela ponořená. Zvolna vaříme dosklovata, potom vodu slijeme a ještě horkou kůru obalíme v moučkovém cukru. Nakonec ji necháme uschnout volně rozloženou na pečícím papíře.
notburga09. 06. 2010
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenziAjaja 29. 12. 2012, 19:55
Přidané ingredience: Není potřeba nic víc přidávat
maruskaji 25. 02. 2013, 14:51
© 2024, Railsformers s.r.o.