Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Kandovaná pomerančová kůra

Kandovaná pomerančová kůra

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 40min
Nutriční hodnoty
588 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Kůru zbavíme bílého vnitřku a nakrájíme ji na tenké proužky. Vložíme do hrnce, přisypeme krystalový cukr a zalijeme vodou tak, aby byla zcela ponořená. Zvolna vaříme dosklovata, potom vodu slijeme a ještě horkou kůru obalíme v moučkovém cukru. Nakonec ji necháme uschnout volně rozloženou na pečícím papíře.


notburga

09. 06. 2010, Recept navštíven: 4487x


Přidat recenzi
Ajaja
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Nejvíce je třeba věnovat se dokonalému očištění pomerančové kůry, ostatní již je snadné a výsledek potěší.

29. 12. 2012, 18:55

maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Dělávám stejně nejen z pomerančové kury, ale například i z citronu atd. Jen vždy velmi pečlivě a dlouho pomeranče oplachuji.
Přidané ingredience: Není potřeba nic víc přidávat

25. 02. 2013, 13:51

Přidat komentář

Facebook komentáře