Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Kandovaná pomerančová kůra

Kandovaná pomerančová kůra
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 10min
Celkový čas: 40min , porce

588 kalorií, 0.0g cukrů, 0.0g tuků, 0.0g bílkovin

Příprava

Kůru zbavíme bílého vnitřku a nakrájíme ji na tenké proužky. Vložíme do hrnce, přisypeme krystalový cukr a zalijeme vodou tak, aby byla zcela ponořená. Zvolna vaříme dosklovata, potom vodu slijeme a ještě horkou kůru obalíme v moučkovém cukru. Nakonec ji necháme uschnout volně rozloženou na pečícím papíře.

notburga

09. 06. 2010, Recept navštíven: 4127x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Kandovaná pomerančová kůra

Kandovaná pomerančová kůra

Kůru zbavíme bílého vnitřku a nakrájíme ji na tenké proužky. Vložíme do hrnce, přisypeme krystalový cukr a ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Kandovaná pomerančová kůra Link-arrow

Přidat recenzi
Ajaja
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Nejvíce je třeba věnovat se dokonalému očištění pomerančové kůry, ostatní již je snadné a výsledek potěší.

29. 12. 2012, 18:55

maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Dělávám stejně nejen z pomerančové kury, ale například i z citronu atd. Jen vždy velmi pečlivě a dlouho pomeranče oplachuji.
Přidané ingredience: Není potřeba nic víc přidávat

25. 02. 2013, 13:51

Přidat komentář

Facebook komentáře