Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Koňakové kuře

Koňakové kuře

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
55min 1h 15min
Nutriční hodnoty
40 kalorií 0.0g cukrů 1.0g tuků 3.0g bílkovin

Příprava

Čisté kuře podélně rozpůlíme, a uvaříme (dusíme) v 6 dl koňaku. Až bude kuře poloměkké. Potom jednu půlku kuřete naplníme husími játry a posypeme tlučeným hřebíčkem. Druhou půlku naplníme nakrájenými žampióny a posypeme špetkou chilli koření. Obě půlky dáme do pekáčku, podlijeme zbylým koňakem a dopečeme v předehřáté troubě doměkka.


Mall

09. 11. 2009, Recept navštíven: 1323x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře