Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Krémový špenátovo-artyčokový dip

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 40min
Nutriční hodnoty
18 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Předehřejte troubu na 200°C. Ve středně velké míse předehřejte jen asi minutku sýr v mikrovlnce, aby změknul. Přidejte špenát, artyčoky, zakysanou smetanu, majonézu a parmazán. Smíchejte vše dohromady a přidejte česnekovou sůl a cayenský pepř, podle chuti.
Celou směs dejte do mísy vhodné do trouby a pečte v troubě asi 20 minut, nebo dokud má horní část křupavou krustičku. Podáváme s hranolky nebo chlebem, samozřejmě můžeme ozdobit zeleninou.

Bulb Tip k receptu

Vhodná příloha je lehce křupavý chléb. Nakrájejte si plátky, stříkněte je olivovým olejem a lehce posypte cayenským pepřem. Připečte je do křupava v rozpálené troubě po pomazánce, nebo v toustovači.


Přidat na Pinterest
Barbora Šumná

07. 02. 2013, Recept navštíven: 1564x


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Dipy jsou poslední dobou v naší rodině velmi v oblibě. tento je také bezva.
Přidané ingredience: špetka chilli

07. 02. 2013, 22:25

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobrý dip

13. 02. 2016, 13:50

Přidat komentář
liborpeterek
A kolik ma byt majonézy?

liborpeterek 03. 01. 2017, 21:28

Facebook komentáře