Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Kuře na cibulce

Kuře na cibulce

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 50min
Nutriční hodnoty
120 kalorií 0.0g cukrů 1.0g tuků 4.0g bílkovin

Příprava

Kuřecí prsa omyjeme, lehce osolíme. Cibuli nakrájíme na kostičky, česnek nakrájíme na plátky. Česnek na rozpáleném oleji dozlatova osmahneme, pak přidáme cibulku a necháme lehce zpěnit. Na cibuli dáme kuřecí prsa, zprudka osmahneme, pak ztlumíme "plamen" a přikryjeme pokličkou. Dusíme, dokud není maso měkké (cca 25 minut). Čím víc bude cibule, tím lépe, protože pustí alespoň víc šťávy. Pokud cibule moc šťávy nepustí, nebo se šťáva vydusí, tak si uděláme trošku drůbežího vývaru z kostky. Z pánve sundáme maso na talíře a k cibuli přilijeme trochu vývaru. Aby vývar zhoustl, přidáme malinko solamylu a ještě chvilku na mírném ohni povaříme. Pak směs dáme na maso.


pink.verca

22. 10. 2011, Recept navštíven: 1893x

Podobné recepty


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Skvělá a rychlá klasika. Příště přidám foto. Kuřecí dělávám velmi často s různými obměnami. Přidávám ke kuřecímu velmi ráda špetku rozmarýnu.
Přidané ingredience: Špetka rozmarýnu

27. 02. 2013, 08:09

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutné a rýchlo urobené

30. 01. 2016, 15:41

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
rýchle a chutné kurča,dá sa rozne obmieňať

16. 02. 2017, 19:43

Přidat komentář

Facebook komentáře