Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Kuřecí polévka s citrónem

Obtížnost Čas přípravy
0min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 0min
Nutriční hodnoty
846 kalorií 0.0g cukrů 16.0g tuků 70.0g bílkovin

Příprava

Vodu, kuřecí bujón a kuřecí maso (pokrájíme na malé kostičky) přivedeme k varu, pomalu přidáme rýži (já si ji nejdříve předvařím v mikrovlnce tak, aby byla napůl uvařená), a vaříme cca 10-15 minut. Jakmile je maso a rýže uvařená, sundáme hrnec z plotny. V misce smícháme 2 vejce s citronovou šťávou, do misky pomalu přidáme cca 250 ml horké polévky, zamícháme, a potom pomalu vmícháme tuto směs zpět do hrnce s polévkou, povaříme cca 2 minuty, ale nepřivádíme znovu do varu.

Bulb Tip k receptu

Chuť polévky je jiná, než na co jsme zvyklí a stačí jako celé hlavní jidlo díky přidané rýži a kuřecímu masu.


Přidat na Pinterest
karkolka

12. 04. 2010, Recept navštíven: 1652x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře