Kuřecí rizoto - rychlé

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
20min

Celkový čas

30min

Porce


Nutriční hodnoty

0 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Rýži uvaříme podle návodu na obalu. Vaříme jí asi o 3 minuty méně a po uvaření rýži nenecháváme v sáčku, ale ihned jí vysypeme. Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno. Otevřeme konzervu s hráškem, obsah vylijeme na síto a propláchneme pod tekoucí vodou, necháme dobře okapat. Obsahuje-li masová konzerva tuk, tak jej dáme do kastrolu a usmažíme na něm cibuli. Tuk můžeme nahradit malým množstvím slunečnicového oleje. Na zrůžovělou cibuli vyklopíme obsah konzervy, který vařečkou rozdělíme na menší kousky. Maso prohřejeme, dle potřeby osolíme a ochutíme pepřem. Vmícháme rýži a nakonec hrášek. Prohřejeme a rizoto ihned podáváme.

Tip k receptu

Hrášek dáváme podle chuti, stačí i malá konzerva. Rizoto na talíři můžeme sypat strouhaným sýrem.

přidejte na:
JanaB

30. 01. 2012

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
Oblíbené rizoto, když toho doma moc není :)

30. 09. 2012, 00:21

Chybí obrázek
dobre rizoto urobene narýchlo

17. 03. 2016, 11:34

Chybí obrázek
skoro dietne ale dobre

06. 05. 2016, 09:46

Chybí obrázek
chutne rizoto

27. 05. 2016, 18:02

Chybí obrázek
vyskúšala som z čerstveho masa a ani to netrvalo dlho

03. 11. 2016, 20:04

Chybí obrázek
chutne dobre, nenaročné

21. 12. 2016, 13:30

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.