Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Kuřecí rizoto - rychlé

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 30min
Nutriční hodnoty
0 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Rýži uvaříme podle návodu na obalu. Vaříme jí asi o 3 minuty méně a po uvaření rýži nenecháváme v sáčku, ale ihned jí vysypeme. Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno. Otevřeme konzervu s hráškem, obsah vylijeme na síto a propláchneme pod tekoucí vodou, necháme dobře okapat. Obsahuje-li masová konzerva tuk, tak jej dáme do kastrolu a usmažíme na něm cibuli. Tuk můžeme nahradit malým množstvím slunečnicového oleje. Na zrůžovělou cibuli vyklopíme obsah konzervy, který vařečkou rozdělíme na menší kousky. Maso prohřejeme, dle potřeby osolíme a ochutíme pepřem. Vmícháme rýži a nakonec hrášek. Prohřejeme a rizoto ihned podáváme.

Bulb Tip k receptu

Hrášek dáváme podle chuti, stačí i malá konzerva. Rizoto na talíři můžeme sypat strouhaným sýrem.


Přidat na Pinterest
JanaB

30. 01. 2012, Recept navštíven: 1804x

Podobné recepty


Přidat recenzi
Lucie
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Oblíbené rizoto, když toho doma moc není :)

30. 09. 2012, 00:21

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre rizoto urobene narýchlo

17. 03. 2016, 11:34

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
skoro dietne ale dobre

06. 05. 2016, 09:46

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutne rizoto

27. 05. 2016, 18:02

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšala som z čerstveho masa a ani to netrvalo dlho

03. 11. 2016, 20:04

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutne dobre, nenaročné

21. 12. 2016, 13:30

Přidat komentář

Facebook komentáře