Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Lančmít zapečený s eidamem

Lančmít zapečený s eidamem

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 30min
Nutriční hodnoty
698 kalorií 0.0g cukrů 74.0g tuků 8.0g bílkovin

Příprava

Pekáček vymažeme máslem, poklademe plátky slaniny, na ni urovnáme vedle sebe plátky lančmítu. Na každý plátek lančmítu položíme plátek sýra a dáme zapéct. Podáváme s pečivem, při podávání posypeme mletou sladkou paprikou a petrželovou natí.


Beruska64

25. 11. 2009, Recept navštíven: 2397x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
ak je dobrý lančmit môže to byť dobrá rýchlovka

28. 02. 2017, 14:08

Přidat komentář
tepito
Bohužel dnešní lančmít už není co býval.

tepito 09. 12. 2009, 07:51

Facebook komentáře