Chybějící obrázek

Lančmít zapečený s eidamem

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
20min

Celkový čas

30min

Porce


Nutriční hodnoty

698 kalorií
0.0g cukrů
74.0g tuků
8.0g bílkovin


Příprava

Pekáček vymažeme máslem, poklademe plátky slaniny, na ni urovnáme vedle sebe plátky lančmítu. Na každý plátek lančmítu položíme plátek sýra a dáme zapéct. Podáváme s pečivem, při podávání posypeme mletou sladkou paprikou a petrželovou natí.

přidejte na:
Beruska64

25. 11. 2009

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
ak je dobrý lančmit môže to byť dobrá rýchlovka

dušanka 28. 02. 2017, 14:08

Přidat komentář
tepito
Bohužel dnešní lančmít už není co býval.

tepito 09. 12. 2009, 07:51