Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Limonáda z rybízovo-jahodového sirupu

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 20min
Nutriční hodnoty
0 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Do džbánku vlijte sirup a citrónovou šťávu. Zalijte vodou a rozmíchejte. Pak vsypte mátu a nechte vychladit. Ovoce opláchněte a rozdělte do sklenic. Limonádou zalijte ovoce ve sklenicích.

Bulb Tip k receptu

Ovoce je na tuhle limonádu dobré každé, co právě dozrálo.
Ovoce můžete dát rovnou do džbánu k limonádě a dát ho chladit společně. Limonáda pak nabere vůni a chuť ovoce.


Přidat na Pinterest
Šéfredaktor

25. 10. 2012, Recept navštíven: 1667x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutná limonada

29. 05. 2016, 18:29

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
osviežujuca lahodná limonáda

07. 11. 2016, 22:02

Přidat komentář

Facebook komentáře