Losos na saké
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
30min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
24
kalorií
0.0g
cukrů
0.0g
tuků
3.0g
bílkovin
Příprava
Troubu rozehřejeme na 180°C a připravíme si dva čtverce alobalu. Smícháme saké, sójovou omáčku a zázvor a v téhle omáčce důkladně obalíme plátky lososa. Přeneseme je do alobalu a do zbylé omáčky přimícháme nadrobno nakrájenou jarní cibulku. Směsí důkladně potřeme oba plátky lososa a zabalíme do alobalu - důkladně utěsníme konce!
Dáme péct asi na půl hodiny do rozpálené trouby. Podáváme s bílým pečivem a zeleninovým salátem a popíjíme, jak jinak, saké.
Tip k receptu
Místo jarní cibulky můžete použít bílé části pórku nebo bílou cibuli.
notburga04. 08. 2011
Ingredience
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.