Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Losos na saké

Losos na saké

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 40min
Nutriční hodnoty
24 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 3.0g bílkovin

Příprava

Troubu rozehřejeme na 180°C a připravíme si dva čtverce alobalu. Smícháme saké, sójovou omáčku a zázvor a v téhle omáčce důkladně obalíme plátky lososa. Přeneseme je do alobalu a do zbylé omáčky přimícháme nadrobno nakrájenou jarní cibulku. Směsí důkladně potřeme oba plátky lososa a zabalíme do alobalu - důkladně utěsníme konce!
Dáme péct asi na půl hodiny do rozpálené trouby. Podáváme s bílým pečivem a zeleninovým salátem a popíjíme, jak jinak, saké.

Bulb Tip k receptu

Místo jarní cibulky můžete použít bílé části pórku nebo bílou cibuli.


notburga

04. 08. 2011, Recept navštíven: 1239x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept na lososa

20. 05. 2016, 09:51

Přidat komentář

Facebook komentáře