Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Maďarské koule

Maďarské koule
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 35min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 55min , porce

3800 kalorií, 0.0g cukrů, 95.0g tuků, 93.0g bílkovin

Příprava

Syrové brambory oloupeme a nastrouháme na vál. Rohlíky nakrájíme na kostičky a přidáme k nastrouhaným bramborám. Poté přidáme rozšlehané vejce, sůl a rozpuštěné máslo. Z hustého těsta odkrajujeme lžící koule a vkládáme je do vroucí vody. Vaříme asi 20 minut.

Podáváme jako přílohu a nebo je nakrájíme do polévky.

Evík

17. 09. 2012, Recept navštíven: 848x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Maďarské koule

Maďarské koule

Syrové brambory oloupeme a nastrouháme na vál. Rohlíky nakrájíme na kostičky a přidáme k nastrouhaným bramb...

Zobrazit všechny podobné recepty k Maďarské koule Link-arrow

Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrá príloha

21. 10. 2016, 09:50

Přidat komentář

Facebook komentáře