Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Mandarinkový dort

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 0min
Celkový čas: 20min , porce

592 kalorií, 0.0g cukrů, 62.0g tuků, 4.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Celé kompoty i se šťávou, šlehačkou, vanilkový cukr, ztužovač, instantní pudink dáme do nádoby s uzavíratelným víkem, zavřeme a třepeme s tím tak dlouho, až je to husté. Dáme na piškotový korpus.

Bulb Tip k receptu

Hustý krém můžeme dát do pohárů a proložíme dětskými piškoty.

linkinkatka

20. 11. 2009, Recept navštíven: 3889x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Mandarinkový dort

Mandarinkový dort

Celé kompoty i se šťávou, šlehačkou, vanilkový cukr, ztužovač, instantní pudink dáme do nádoby s uzavíratel...

Mandarinková omáčka

Mandarinková omáčka

Připravíme si vodní lázeň. Do hrnce dáme vejce, namixované mandarinky a mícháme, přidáme máslo, opepříme, o...

Mandarinkové řezy

Mandarinkové řezy

Do mísy prosejeme mouku s práškem do pečiva, zaděláme mlékem s rozšlehaným vejcem, přidáme cukr a vlažný tu...

Dezert mandarinkový

Dezert mandarinkový

Oloupané mandarinky nakrájíme na plátky, srovnáme je na talířky, posypeme cukrem a kokosem a dáme vychladit...

Mandarinková roláda

Mandarinková roláda

Žloutky sícháme s cukrem krystalem a kakaem a přimícháme tuhý sníh z bílků. Plech vysteleme pečícím papírem...

Zobrazit všechny podobné recepty k Mandarinkový dort Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář
Ajaja
A to zní zajímavě, skoro "bondovsky" - protřepat, nemíchat.....

Ajaja 22. 11. 2009, 14:58

Roxana
No jo, ale co tu šlehajdu třeba ušlehat, nebylo by to lepší, či třepeš a třepeš a třepeš a máš třeba máslo? promiň, to si nedělám prču,jsem trochu rozdováděná odjinud, ale jestli to není škoda že šlehačka není našlehaná. Jinak co se mne dotýká, podobný způsob přípravy čehokoliv vítám, nejlíp jeden kus nádobí a pokoj! A třepat!

Roxana 15. 12. 2009, 14:02

Ajaja
Ovšem POZOR - tento recept mi přišel i e-mailem (asi koluje hodně dlouho podle nevymazané legendy odesílatelů) a je tam podstatná informace, která naopak zde zcela chybí, a to totiž, že ten puding musí být jedině a jenom od Dr. Oetkera a navíc jen Créme Olé !!!

Ajaja 02. 01. 2010, 21:57

Roxana
Ha Ivan, záhada je rozluštěna. On je totiž rozdíl mezi INSTANTNÍM PUDINKEM BEZ VAŘENÍ - ten se asi nevaří nikdy, a PUDINKEM NORMÁLNÍM NEINSTATNÍM - ten se vařit musí. Když to člověk teď takto slyší, tak to pochopí a je mu to jasné, jinak si toho nevšimne, možná ten Oetker tam mohl být zmíněný,bylo by jasno, já viděla taky normál pudink, inu, stane se, dnes je takových věcí...

Roxana 03. 01. 2010, 18:38

Ajaja
Třeba to byl skrytý test inteligence :-)

Ajaja 03. 01. 2010, 19:06

Roxana
Potěš pánbu, to bude častěji?

Roxana 03. 01. 2010, 21:48

Facebook komentáře