Mandarinkový dort

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
0min

Celkový čas

20min

Porce


Nutriční hodnoty

592 kalorií
0.0g cukrů
62.0g tuků
4.0g bílkovin


Příprava

Celé kompoty i se šťávou, šlehačkou, vanilkový cukr, ztužovač, instantní pudink dáme do nádoby s uzavíratelným víkem, zavřeme a třepeme s tím tak dlouho, až je to husté. Dáme na piškotový korpus.

Tip k receptu

Hustý krém můžeme dát do pohárů a proložíme dětskými piškoty.

přidejte na:
linkinkatka

20. 11. 2009

Podobné recepty


Přidat recenzi
Přidat komentář
Ajaja
A to zní zajímavě, skoro "bondovsky" - protřepat, nemíchat.....

Ajaja 22. 11. 2009, 14:58

Roxana
No jo, ale co tu šlehajdu třeba ušlehat, nebylo by to lepší, či třepeš a třepeš a třepeš a máš třeba máslo? promiň, to si nedělám prču,jsem trochu rozdováděná odjinud, ale jestli to není škoda že šlehačka není našlehaná. Jinak co se mne dotýká, podobný způsob přípravy čehokoliv vítám, nejlíp jeden kus nádobí a pokoj! A třepat!

Roxana 15. 12. 2009, 14:02

Ajaja
Ovšem POZOR - tento recept mi přišel i e-mailem (asi koluje hodně dlouho podle nevymazané legendy odesílatelů) a je tam podstatná informace, která naopak zde zcela chybí, a to totiž, že ten puding musí být jedině a jenom od Dr. Oetkera a navíc jen Créme Olé !!!

Ajaja 02. 01. 2010, 21:57

Roxana
Ha Ivan, záhada je rozluštěna. On je totiž rozdíl mezi INSTANTNÍM PUDINKEM BEZ VAŘENÍ - ten se asi nevaří nikdy, a PUDINKEM NORMÁLNÍM NEINSTATNÍM - ten se vařit musí. Když to člověk teď takto slyší, tak to pochopí a je mu to jasné, jinak si toho nevšimne, možná ten Oetker tam mohl být zmíněný,bylo by jasno, já viděla taky normál pudink, inu, stane se, dnes je takových věcí...

Roxana 03. 01. 2010, 18:38

Ajaja
Třeba to byl skrytý test inteligence :-)

Ajaja 03. 01. 2010, 19:06

Roxana
Potěš pánbu, to bude častěji?

Roxana 03. 01. 2010, 21:48