Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Mandarinkový dort

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 20min
Nutriční hodnoty
592 kalorií 0.0g cukrů 62.0g tuků 4.0g bílkovin

Příprava

Celé kompoty i se šťávou, šlehačkou, vanilkový cukr, ztužovač, instantní pudink dáme do nádoby s uzavíratelným víkem, zavřeme a třepeme s tím tak dlouho, až je to husté. Dáme na piškotový korpus.

Bulb Tip k receptu

Hustý krém můžeme dát do pohárů a proložíme dětskými piškoty.


Přidat na Pinterest
linkinkatka

20. 11. 2009, Recept navštíven: 4154x


Přidat recenzi
Přidat komentář
Ajaja
A to zní zajímavě, skoro "bondovsky" - protřepat, nemíchat.....

Ajaja 22. 11. 2009, 14:58

Roxana
No jo, ale co tu šlehajdu třeba ušlehat, nebylo by to lepší, či třepeš a třepeš a třepeš a máš třeba máslo? promiň, to si nedělám prču,jsem trochu rozdováděná odjinud, ale jestli to není škoda že šlehačka není našlehaná. Jinak co se mne dotýká, podobný způsob přípravy čehokoliv vítám, nejlíp jeden kus nádobí a pokoj! A třepat!

Roxana 15. 12. 2009, 14:02

Ajaja
Ovšem POZOR - tento recept mi přišel i e-mailem (asi koluje hodně dlouho podle nevymazané legendy odesílatelů) a je tam podstatná informace, která naopak zde zcela chybí, a to totiž, že ten puding musí být jedině a jenom od Dr. Oetkera a navíc jen Créme Olé !!!

Ajaja 02. 01. 2010, 21:57

Roxana
Ha Ivan, záhada je rozluštěna. On je totiž rozdíl mezi INSTANTNÍM PUDINKEM BEZ VAŘENÍ - ten se asi nevaří nikdy, a PUDINKEM NORMÁLNÍM NEINSTATNÍM - ten se vařit musí. Když to člověk teď takto slyší, tak to pochopí a je mu to jasné, jinak si toho nevšimne, možná ten Oetker tam mohl být zmíněný,bylo by jasno, já viděla taky normál pudink, inu, stane se, dnes je takových věcí...

Roxana 03. 01. 2010, 18:38

Ajaja
Třeba to byl skrytý test inteligence :-)

Ajaja 03. 01. 2010, 19:06

Roxana
Potěš pánbu, to bude častěji?

Roxana 03. 01. 2010, 21:48

Facebook komentáře