Chybějící obrázek

Obalovaná hlíva na česneku

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
10min

Celkový čas

20min

Porce


Nutriční hodnoty

699 kalorií
1.0g cukrů
46.0g tuků
19.0g bílkovin


Příprava

Kloboučky hlívy omyjeme ve studené vodě, osušíme papírovou utěrkou. Česnek rozdrtíme lisem a kloboučky hlívy zespoda potřeme směsi lisovaného česneku se solí. Takto připravenou hlívu obalíme v hladké mouce a smažíme v rozpáleném oleji na pánvičce.

Tip k receptu

Jako přílohu doporučujeme brambory, které si uvaříme ve slupce, po oloupání je nakrájíme a osmažíme na cibulce. Nakonec přidáme pažitku, zamícháme a nabereme do kulaté naběračky, abychom vytvořili kopečky.

přidejte na:
Jiřulka

12. 11. 2009

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobre urobená hliva a velmi chutná

dušanka 21. 01. 2017, 19:56

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
cesnakova hliva výborná

hanka 05. 02. 2019, 20:55

Přidat komentář
Chybějící obrázek
hlíva se urodila tak recept vyzkouším

luboš 09. 04. 2011, 08:34

Chybějící obrázek
Zvláštní-tenhle recept (stejná slova) jsem před léty vkládal na nějaký portál o vaření (kromě příloh) a tady je pod mým výmyslem "z nouze" podepsán kdosi jiný.(Jistě-patentované to nemám!)

Petr 05. 12. 2012, 17:03

Chybějící obrázek
Pane Petře, v minulosti se kopírování receptů moc nehlídalo, ale děkuji za upozornění.

Šéfredaktor 06. 12. 2012, 07:15