Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Obalovaná hlíva na česneku

Obalovaná hlíva na česneku

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 20min
Nutriční hodnoty
699 kalorií 1.0g cukrů 46.0g tuků 19.0g bílkovin

Příprava

Kloboučky hlívy omyjeme ve studené vodě, osušíme papírovou utěrkou. Česnek rozdrtíme lisem a kloboučky hlívy zespoda potřeme směsi lisovaného česneku se solí. Takto připravenou hlívu obalíme v hladké mouce a smažíme v rozpáleném oleji na pánvičce.

Bulb Tip k receptu

Jako přílohu doporučujeme brambory, které si uvaříme ve slupce, po oloupání je nakrájíme a osmažíme na cibulce. Nakonec přidáme pažitku, zamícháme a nabereme do kulaté naběračky, abychom vytvořili kopečky.


Jiřulka

12. 11. 2009, Recept navštíven: 3453x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre urobená hliva a velmi chutná

21. 01. 2017, 19:56

Přidat komentář
Thumb
hlíva se urodila tak recept vyzkouším

luboš 09. 04. 2011, 08:34

Thumb
Zvláštní-tenhle recept (stejná slova) jsem před léty vkládal na nějaký portál o vaření (kromě příloh) a tady je pod mým výmyslem "z nouze" podepsán kdosi jiný.(Jistě-patentované to nemám!)

Petr 05. 12. 2012, 17:03

Šéfredaktor
Pane Petře, v minulosti se kopírování receptů moc nehlídalo, ale děkuji za upozornění.

Šéfredaktor 06. 12. 2012, 07:15

Facebook komentáře