Obalovaná hlíva na česneku
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
10min
Celkový čas
20min
Porce
Nutriční hodnoty
699
kalorií
1.0g
cukrů
46.0g
tuků
19.0g
bílkovin
Příprava
Kloboučky hlívy omyjeme ve studené vodě, osušíme papírovou utěrkou. Česnek rozdrtíme lisem a kloboučky hlívy zespoda potřeme směsi lisovaného česneku se solí. Takto připravenou hlívu obalíme v hladké mouce a smažíme v rozpáleném oleji na pánvičce.
Tip k receptu
Jako přílohu doporučujeme brambory, které si uvaříme ve slupce, po oloupání je nakrájíme a osmažíme na cibulce. Nakonec přidáme pažitku, zamícháme a nabereme do kulaté naběračky, abychom vytvořili kopečky.
Jiřulka12. 11. 2009
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.