Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Ovocný předkrm ve víně

Ovocný předkrm ve víně

Obtížnost Čas přípravy
3h 30min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 3h 30min
Nutriční hodnoty
52 kalorií 7.0g cukrů 1.0g tuků 1.0g bílkovin

Příprava

Meloun rozkrojíme na půl a vydlabeme dužinu, kterou pokrájíme na malé kousky. Banány a jahody také pokrájíme. Vše smícháme dohromady a dáme do vydlabané půlky melounu. Opatrně zalijeme vínem a necháme 3 hodiny odležet v lednici.

Bulb Tip k receptu

Víno můžeme zředit vodou.


Milena

19. 05. 2009, Recept navštíven: 2571x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý predkrm

10. 01. 2016, 17:24

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre

27. 04. 2016, 11:24

Přidat komentář

Facebook komentáře