Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Panádlová polévka

Panádlová polévka

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 25min
Nutriční hodnoty
888 kalorií 0.0g cukrů 14.0g tuků 33.0g bílkovin

Příprava

Dáme vařit vodu, osolíme a dáme do ní tvrdý chleba, aby se rozvařil. Když voda vře, přidáme rozkvedlané vejce a necháme srazit. Poté ochutíme majoránkou a můžeme podávat.


Beruska64

13. 12. 2009, Recept navštíven: 2137x


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
pro chuť bych přidala i špetku sušeného libečku
Přidané ingredience: libeček

03. 07. 2014, 06:06

Přidat komentář

Facebook komentáře