Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Panádlová polévka

Panádlová polévka
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 15min
Celkový čas: 25min , porce

888 kalorií, 0.0g cukrů, 14.0g tuků, 33.0g bílkovin

Příprava

Dáme vařit vodu, osolíme a dáme do ní tvrdý chleba, aby se rozvařil. Když voda vře, přidáme rozkvedlané vejce a necháme srazit. Poté ochutíme majoránkou a můžeme podávat.

Beruska64

13. 12. 2009, Recept navštíven: 1942x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Panádlová polévka

Panádlová polévka

Dáme vařit vodu, osolíme a dáme do ní tvrdý chleba, aby se rozvařil. Když voda vře, přidáme rozkvedlané vej...

Zobrazit všechny podobné recepty k Panádlová polévka Link-arrow

Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
pro chuť bych přidala i špetku sušeného libečku
Přidané ingredience: libeček

03. 07. 2014, 06:06

Přidat komentář

Facebook komentáře