Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Pařížská šlehačka

Pařížská šlehačka
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 2min
Celkový čas: 12min , porce

1687 kalorií, 0.0g cukrů, 136.0g tuků, 19.0g bílkovin

Příprava

Smetanu rozmícháme s kakaem a moučkovým cukrem, dáme povařit na 2 minuty a poté dáme do ledničky, kde ji necháme do druhého dne odležet. Druhý den takto připravenou smetanu ušleháme.

Beruska64

08. 01. 2010, Recept navštíven: 2591x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Pařížská šlehačka

Pařížská šlehačka

Smetanu rozmícháme s kakaem a moučkovým cukrem, dáme povařit na 2 minuty a poté dáme do ledničky, kde ji ne...

Zobrazit všechny podobné recepty k Pařížská šlehačka Link-arrow

Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
klasická parížská šlahačka

14. 11. 2016, 20:20

Přidat komentář

Facebook komentáře