Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Patates sto fourno

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 1h 0min
Celkový čas: 1h 20min , porce

956 kalorií, 0.0g cukrů, 27.0g tuků, 20.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Ve velké míse smícháme citronovou šťávu, vodu a olej. Přidáme sůl, rozmarýn a promícháme. Brambory oloupeme, nakrájíme a přimícháme do připravené směsi. Dáme do pekáčku a pečeme přibližně hodinu v předehřáté troubě.

Svetlana

08. 12. 2009, Recept navštíven: 1790x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Patates sto fourno

Patates sto fourno

Ve velké míse smícháme citronovou šťávu, vodu a olej. Přidáme sůl, rozmarýn a promícháme. Brambory oloupem...

Zobrazit všechny podobné recepty k Patates sto fourno Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář
Šéfredaktor
Zkoušela jsem tyto brambory připravit a jsou zvláštně nakyslé, ale příjemné. Pekla jsem je na 200°C cca 1 hodinu, pak jsem ulila vodu a dala je ještě na 20 min. na gril. Místo sušeného rozmarýnu jsem použila čerstvý. Přikládám fotky.

Šéfredaktor 26. 06. 2010, 09:46

Thumb
Jídlo je řecké a ne francouzské!

Pavla 12. 01. 2013, 20:42

Thumb
V receptu schází nejdůležitější ingredience: česnek!

Agnes 12. 01. 2013, 21:06

Facebook komentáře