Polévka s hřibem a bramborem
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
20min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
0
kalorií
0.0g
cukrů
0.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Větší hřib omyjeme, očistíme a nakrájíme na tenké plátky. Nasypeme jej do hrnce s vařící vodou a vaříme. Brambor oškrábeme, omyjeme, nakrájíme na drobné kostičky a přidáme do polévky. Po 5 minutách vaření přidáme kmín, bujón a lžíci jíšky připravené ze sádla a hladké mouky. Polévku vaříme do změknutí brambor.
Polévku s bramborem a hřibem dochutíme solí, majoránkou a tekutým polévkovým kořením.
24. 01. 2012
Podobné recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.