Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Polévka s hřibem a bramborem

Polévka s hřibem a bramborem

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 30min
Nutriční hodnoty
0 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Větší hřib omyjeme, očistíme a nakrájíme na tenké plátky. Nasypeme jej do hrnce s vařící vodou a vaříme. Brambor oškrábeme, omyjeme, nakrájíme na drobné kostičky a přidáme do polévky. Po 5 minutách vaření přidáme kmín, bujón a lžíci jíšky připravené ze sádla a hladké mouky. Polévku vaříme do změknutí brambor.
Polévku s bramborem a hřibem dochutíme solí, majoránkou a tekutým polévkovým kořením.


JanaB

24. 01. 2012, Recept navštíven: 1191x


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
bujón bych nahradila domácím vývarem
Přidané ingredience: vývar

08. 02. 2014, 15:02

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
domáci vývar je naozaj lepší

20. 08. 2016, 19:44

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
polievka vyborná

21. 10. 2016, 09:33

Přidat komentář

Facebook komentáře