Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Pomazánka z játrové paštiky

Pomazánka z játrové paštiky

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 15min
Nutriční hodnoty
672 kalorií 0.0g cukrů 52.0g tuků 15.0g bílkovin

Příprava

Utřené máslo spojíme s paštikou, ochutíme hořčicí, přidáme nastrouhaný sýr, drobně nakrájenou cibuli, natvrdo uvařená a drobně nakrájená vejce, oloupanou nakrájenou čabajku a promícháme. Podle chuti osolíme.


Jiřulka

22. 01. 2010, Recept navštíven: 4534x


Přidat recenzi
Lucie
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Pomazánky z játrové paštiky mám ráda, ale osobně mě tam moc nechutnala čabajka, ale zase tomu dodala takový říz.

30. 09. 2012, 22:11

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept, vydaril sa

09. 12. 2016, 21:44

Přidat komentář

Facebook komentáře