Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Popcorn s medem

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 0min , Čas vaření: 10min
Celkový čas: 10min , porce

726 kalorií, 49.0g cukrů, 60.0g tuků, 0.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Na olej v hrnci vložíme tři zrnka kukuřice, přikryjeme pokličkou a posloucháme. Jakmile se ozve třetí puknutí, olej má správnou teplotu. Přidáme tolik kukuřice, aby v jedné vrstvě pokryla dno. Přikryjeme pokličkou a za stálého protřepávání pražíme, dokud se pukání přestane ozývat. Stáhneme z plamene a necháme chvilinku v klidu, aby nám dopukala zbývající zrna kukuřice. Vyjmeme neupražená kukuřičná zrna, která použijeme při dalším pražení. Postup opakujeme tolikrát, až nám nezůstanou skoro žádná kukuřičná zrna. Popcorn dáme do misky, přidáme med a podáváme s párátkem nebo vidličkou.

Milena

25. 06. 2009, Recept navštíven: 3048x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Popcorn s medem

Popcorn s medem

Na olej v hrnci vložíme tři zrnka kukuřice, přikryjeme pokličkou a posloucháme. Jakmile se ozve třetí puknu...

Zobrazit všechny podobné recepty k Popcorn s medem Link-arrow

Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam tento sposob popcornu

22. 04. 2016, 10:02

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný popcorn

04. 05. 2016, 10:27

Přidat komentář

Facebook komentáře