Přírodní vepřový řízek

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
30min

Celkový čas

40min

Porce


Nutriční hodnoty

964 kalorií
0.0g cukrů
67.0g tuků
67.0g bílkovin


Příprava

Vepřové řízky si naklepeme, osolíme, obalíme v hladké mouce a zprudka opečeme na oleji, trochu podlijeme vodou (ale jen trochu aby byla jenom šťáva na polití), přidáme 1/2 masoxu a pod pokličkou dusíme doměkka. Když jsou měkké, rozšleháme si asi ve 2 dcl vody 1 lžičku hladké mouky a nalijeme k masu, povaříme asi 20 minut, nakonec ochutíme asi 1 lžičkou sojové omáčky a přidáme na zjemnění šťávy máslo.

Tip k receptu

Nejlépe chutná z bramborovou kaší a kompotem, dobrý je ale i s rýží.

přidejte na:
Dominika Schelle

01. 12. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
je to klasicky prírodný rezeň, robievam narýchlo
katka16031 07. 11. 2016, 21:32
p.hulka2
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
Pro začátečníky jako já super začátek. I přítelkyni chutnalo.
p.hulka2 10. 02. 2017, 12:19
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
nič náročné a veľmi chutné
dušanka 09. 06. 2017, 22:51
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
je to velmi chutný prírodný rezeň
majka 20. 06. 2017, 13:58
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
jednoduchý klasický prírodný rezeň, ktorý je veľmi chutný
Svetlana 25. 06. 2017, 17:00
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobrá osvedčená klasika ako urobiť výborný prírodný rezeň
palino 04. 04. 2018, 22:16