Přírodní vepřový řízek

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
30min

Celkový čas

40min

Porce


Nutriční hodnoty

964 kalorií
0.0g cukrů
67.0g tuků
67.0g bílkovin


Příprava

Vepřové řízky si naklepeme, osolíme, obalíme v hladké mouce a zprudka opečeme na oleji, trochu podlijeme vodou (ale jen trochu aby byla jenom šťáva na polití), přidáme 1/2 masoxu a pod pokličkou dusíme doměkka. Když jsou měkké, rozšleháme si asi ve 2 dcl vody 1 lžičku hladké mouky a nalijeme k masu, povaříme asi 20 minut, nakonec ochutíme asi 1 lžičkou sojové omáčky a přidáme na zjemnění šťávy máslo.

Tip k receptu

Nejlépe chutná z bramborovou kaší a kompotem, dobrý je ale i s rýží.

přidejte na:
Chybí obrázek

01. 12. 2010

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
je to klasicky prírodný rezeň, robievam narýchlo

07. 11. 2016, 20:32

p.hulka2
Pro začátečníky jako já super začátek. I přítelkyni chutnalo.

10. 02. 2017, 11:19

Chybí obrázek
nič náročné a veľmi chutné

09. 06. 2017, 20:51

Chybí obrázek
je to velmi chutný prírodný rezeň

20. 06. 2017, 11:58

Chybí obrázek
jednoduchý klasický prírodný rezeň, ktorý je veľmi chutný

25. 06. 2017, 15:00

Chybí obrázek
dobrá osvedčená klasika ako urobiť výborný prírodný rezeň

04. 04. 2018, 20:16

Přidat komentář
Chybí obrázek
Je to proste MNAMKA.

Eva 22. 03. 2012, 12:33

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.