Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Přírodní vepřový řízek

Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 40min , porce

964 kalorií, 0.0g cukrů, 67.0g tuků, 67.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Vepřové řízky si naklepeme, osolíme, obalíme v hladké mouce a zprudka opečeme na oleji, trochu podlijeme vodou (ale jen trochu aby byla jenom šťáva na polití), přidáme 1/2 masoxu a pod pokličkou dusíme doměkka. Když jsou měkké, rozšleháme si asi ve 2 dcl vody 1 lžičku hladké mouky a nalijeme k masu, povaříme asi 20 minut, nakonec ochutíme asi 1 lžičkou sojové omáčky a přidáme na zjemnění šťávy máslo.

Bulb Tip k receptu

Nejlépe chutná z bramborovou kaší a kompotem, dobrý je ale i s rýží.

Dominika Schelle

01. 12. 2010, Recept navštíven: 17183x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Přírodní vepřová kotleta s kapustovým zelím

Přírodní vepřová kotleta s kapustovým zelím

Hlávkovou kapustu omyjeme a obereme z ní ovadlé listy. Kapustu nakrájíme na kousky. Mezitím si v kastrů...

Přírodní vepřový řízek

Přírodní vepřový řízek

Vepřové řízky si naklepeme, osolíme, obalíme v hladké mouce a zprudka opečeme na oleji, trochu podlijeme vo...

Zobrazit všechny podobné recepty k Přírodní vepřový řízek Link-arrow

Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to klasicky prírodný rezeň, robievam narýchlo

07. 11. 2016, 20:32

Přidat komentář
Thumb
Je to proste MNAMKA.

Eva 22. 03. 2012, 12:33

Facebook komentáře