Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Přírodní vepřový řízek

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 40min
Nutriční hodnoty
964 kalorií 0.0g cukrů 67.0g tuků 67.0g bílkovin

Příprava

Vepřové řízky si naklepeme, osolíme, obalíme v hladké mouce a zprudka opečeme na oleji, trochu podlijeme vodou (ale jen trochu aby byla jenom šťáva na polití), přidáme 1/2 masoxu a pod pokličkou dusíme doměkka. Když jsou měkké, rozšleháme si asi ve 2 dcl vody 1 lžičku hladké mouky a nalijeme k masu, povaříme asi 20 minut, nakonec ochutíme asi 1 lžičkou sojové omáčky a přidáme na zjemnění šťávy máslo.

Bulb Tip k receptu

Nejlépe chutná z bramborovou kaší a kompotem, dobrý je ale i s rýží.


Přidat na Pinterest
Dominika Schelle

01. 12. 2010, Recept navštíven: 26394x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to klasicky prírodný rezeň, robievam narýchlo

07. 11. 2016, 20:32

p.hulka2
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Pro začátečníky jako já super začátek. I přítelkyni chutnalo.

10. 02. 2017, 11:19

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
nič náročné a veľmi chutné

09. 06. 2017, 20:51

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to velmi chutný prírodný rezeň

20. 06. 2017, 11:58

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
jednoduchý klasický prírodný rezeň, ktorý je veľmi chutný

25. 06. 2017, 15:00

Přidat komentář
Thumb
Je to proste MNAMKA.

Eva 22. 03. 2012, 12:33

Facebook komentáře