Přírodní vepřový řízek
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
30min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
964
kalorií
0.0g
cukrů
67.0g
tuků
67.0g
bílkovin
Příprava
Vepřové řízky si naklepeme, osolíme, obalíme v hladké mouce a zprudka opečeme na oleji, trochu podlijeme vodou (ale jen trochu aby byla jenom šťáva na polití), přidáme 1/2 masoxu a pod pokličkou dusíme doměkka. Když jsou měkké, rozšleháme si asi ve 2 dcl vody 1 lžičku hladké mouky a nalijeme k masu, povaříme asi 20 minut, nakonec ochutíme asi 1 lžičkou sojové omáčky a přidáme na zjemnění šťávy máslo.
Tip k receptu
Nejlépe chutná z bramborovou kaší a kompotem, dobrý je ale i s rýží.
Dominika Schelle01. 12. 2010
Ingredience
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.