Provensálské rizoto
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
20min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
336
kalorií
9.0g
cukrů
23.0g
tuků
10.0g
bílkovin
Příprava
Cibuli a česnek nakrájíme na malé kostičky, orestujeme na olivovém oleji a přidáme provensálské koření.
Párky podélně nakrájíme na půlkruhy. Přidáme k cibuli a česneku, osolíme a restujeme asi 5 minut.
Přidáme zeleninovou směs a pomalu dusíme do změknutí zeleniny.
Rýži dáme vařit do osolené vody a vaříme podle návodu.
Promícháme rýži se směsí a můžeme podávat.
Tip k receptu
Rizoto můžeme ozdobit čerstvou zeleninou.
andrea9211. 08. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.