Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Provensálské rizoto

Provensálské rizoto

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 30min
Nutriční hodnoty
336 kalorií 9.0g cukrů 23.0g tuků 10.0g bílkovin

Příprava

Cibuli a česnek nakrájíme na malé kostičky, orestujeme na olivovém oleji a přidáme provensálské koření.
Párky podélně nakrájíme na půlkruhy. Přidáme k cibuli a česneku, osolíme a restujeme asi 5 minut.
Přidáme zeleninovou směs a pomalu dusíme do změknutí zeleniny.
Rýži dáme vařit do osolené vody a vaříme podle návodu.
Promícháme rýži se směsí a můžeme podávat.

Bulb Tip k receptu

Rizoto můžeme ozdobit čerstvou zeleninou.


andrea92

10. 08. 2010, Recept navštíven: 1970x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutne dobre rizoto

16. 12. 2016, 19:22

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborné rizoto, velmi príjemná chuť

15. 01. 2017, 14:08

Přidat komentář

Facebook komentáře