Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Rajčatové rizoto

Rajčatové rizoto
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 45min , porce

1204 kalorií, 15.0g cukrů, 13.0g tuků, 21.0g bílkovin

Příprava

Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Rajčata spaříme, stáhneme z nich slupku a odstraníme jadérka. Dužinu nasekáme nahrubo. Bazalku omyjeme a nakrájíme nadrobno. V hrnci necháme zesklovatět cibuli, vsypeme opláchnutou rýži a mícháme dokud se rýže nezahřeje. Rýže je pak světlá a průhledná. Přilijeme asi polovinu vývaru, stále mícháme. Když je vývar téměř vyvařený, přilijeme druhou polovinu a necháme pomalu vařit, přičemž rýže musí být stále pod tekutinou. Můžeme dolévat vodou. Asi po 20ti minutách vmícháme rajčata a bazalku a necháme je prohřát. Dochutíme solí a pepřem.

Ellis

09. 05. 2012, Recept navštíven: 1513x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Rajčatové rizoto

Rajčatové rizoto

Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Rajčata spaříme, stáhneme z nich slupku a odstraníme jadérka. Dužinu ...

Krémové rajčatové rizoto

Krémové rajčatové rizoto

Rajčata spolu s polovinou vývaru rozmixujeme dohladka. Zalijeme zbylým vývarem a vaříme na nízkém plameni. ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Rajčatové rizoto Link-arrow

Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
rizoto vyborne

27. 03. 2016, 17:37

Přidat komentář

Facebook komentáře