Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Rajčatové rizoto

Rajčatové rizoto

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 45min
Nutriční hodnoty
1204 kalorií 15.0g cukrů 13.0g tuků 21.0g bílkovin

Příprava

Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Rajčata spaříme, stáhneme z nich slupku a odstraníme jadérka. Dužinu nasekáme nahrubo. Bazalku omyjeme a nakrájíme nadrobno. V hrnci necháme zesklovatět cibuli, vsypeme opláchnutou rýži a mícháme dokud se rýže nezahřeje. Rýže je pak světlá a průhledná. Přilijeme asi polovinu vývaru, stále mícháme. Když je vývar téměř vyvařený, přilijeme druhou polovinu a necháme pomalu vařit, přičemž rýže musí být stále pod tekutinou. Můžeme dolévat vodou. Asi po 20ti minutách vmícháme rajčata a bazalku a necháme je prohřát. Dochutíme solí a pepřem.


Ellis

09. 05. 2012, Recept navštíven: 1617x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
rizoto vyborne

27. 03. 2016, 17:37

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to celkom dobre rizoto

20. 12. 2016, 21:04

Přidat komentář

Facebook komentáře