Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Špenátové rizoto

Obtížnost Čas přípravy
5min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 35min
Nutriční hodnoty
1992 kalorií 0.0g cukrů 16.0g tuků 36.0g bílkovin

Příprava

Rýži dáme do osolené vroucí vody a vaříme 15-20 minut, dokud nezměkne. Mezitím na oleji dozlatova osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli. Snížíme teplotu, přidáme nakrájený špenát, přikryjeme pokličkou a dusíme 5-10 minut. Přidáme scezenou a uvařenou rýži, pepř a sůl dle chuti. Vše důkladně promícháme a můžeme podávat.


Přidat na Pinterest
Milena

14. 06. 2009, Recept navštíven: 3595x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
lepšie to chutí s výpekom z masa

26. 01. 2017, 20:17

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chuťovo dobre rizoto

02. 03. 2017, 09:09

Přidat komentář
Thumb
je to strasne suche...zkusila jsem tam dat trosku mlika a pomohlo to, ale premyslela jsem i nad sojovkou...

Simona 10. 09. 2009, 16:16

radi217
ale i tak je to dobre,muze se prelit vypekem z masa a pak je to bombove(drobet utreneho cesneku neuskodi)!!!!

radi217 23. 10. 2010, 17:14

Facebook komentáře