Rajčatový soudek s kari omáčkou
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
0min
Celkový čas
10min
Porce
Nutriční hodnoty
848
kalorií
3.0g
cukrů
93.0g
tuků
1.0g
bílkovin
Příprava
Vezměte rajče a důkladně ho omyjte. Pak mu ostrým nožem odkrojte vrchní část a dužinu vydlabejte lžící. Vychlazenou majonézu, kari, rybízovou marmeládu, citrónovou šťávu a cukr spolu dobře rozmíchejte. Omáčkou naplňte rajčatový soudek a podávejte jako originální přílohu k pečenému, grilovanému nebo fondue masu.
Tip k receptu
Rajčatových soudků si můžete vyrobit více a naplnit je různými druhy studených omáček. Při vydlabávání dužiny si dejte opravdu velký pozor, abyste rajče neporušili. Raději uvnitř trochu dužiny nechte, než abyste museli vzít jiné rajče a dělat všechno znova.
notburga16. 01. 2011
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.