Rajčatový tart

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

0min
Čas vaření
0min

Celkový čas

0min

Porce


Nutriční hodnoty

1828 kalorií
30.0g cukrů
108.0g tuků
26.0g bílkovin


Příprava

Postup:

1.    Rajčata nakrájejte na plátky a dejte stranou.

2.    Listové těsto rozválejte na cca 0,3 mm silný plát, vykrojte z něj kruh o průměru 15 cm, propíchejte děrovacím válečkem a dejte předpéct na plechu do trouby vyhřáté na 190 °C asi na 5 minut.

3.    Předpečené těsto potřete rajčatovou omáčkou a plátky rajčat naskládejte na těsto tak, aby se překrývaly. 

4.    Tart vraťte do trouby a pečte asi 15 minut do zezlátnutí těsta.

5.    Podávejte s rukolou, kterou položte na střed tartu.

Tip k receptu

Na potření těsta můžete použít rajčatovou omáčku a nebo rozsekaná rajčata bez dužiny, pepř sůl, oregano.

přidejte na:
Farma Bezdínek

15. 10. 2019

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobra paradajkova pochuťka

palino 16. 10. 2019, 20:00

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
výborný recept s použitím lístkového cesta

majka 17. 10. 2019, 19:51

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
môže to byť dobré a chutné

katka16031 18. 10. 2019, 10:02

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobré na vyskúšanie

dušanka 19. 10. 2019, 20:04

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
kvalitný recept

hanka 20. 10. 2019, 20:03

Přidat komentář