Rajčatový tart
Obtížnost
Čas přípravy
Čas vaření
Celkový čas
Porce
Nutriční hodnoty
Příprava
Postup:
1. Rajčata nakrájejte na plátky a dejte stranou.
2. Listové těsto rozválejte na cca 0,3 mm silný plát, vykrojte z něj kruh o průměru 15 cm, propíchejte děrovacím válečkem a dejte předpéct na plechu do trouby vyhřáté na 190 °C asi na 5 minut.
3. Předpečené těsto potřete rajčatovou omáčkou a plátky rajčat naskládejte na těsto tak, aby se překrývaly.
4. Tart vraťte do trouby a pečte asi 15 minut do zezlátnutí těsta.
5. Podávejte s rukolou, kterou položte na střed tartu.
Tip k receptu
Na potření těsta můžete použít rajčatovou omáčku a nebo rozsekaná rajčata bez dužiny, pepř sůl, oregano.
Farma Bezdínek15. 10. 2019
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
palino 16. 10. 2019, 20:00

majka 17. 10. 2019, 19:51

katka16031 18. 10. 2019, 10:02

dušanka 19. 10. 2019, 20:04

hanka 20. 10. 2019, 20:03

Svetlana 11. 05. 2020, 16:49