Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Rillettes z lososového pstruha s crème fraiche

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 35min , Čas vaření: 25min
Celkový čas: 1h 0min , porce

918 kalorií, 0.0g cukrů, 96.0g tuků, 0.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Ryby vykucháme, zbavíme šupin, žáber a ploutví. Celé ryby dáme na pečící papír, lehce zevnitř osolíme a pečeme 25 minut na 180°C. Poté ryby vytáhneme a necháme vystydnout. Odstraníme kůži a opatrně sundáme maso od kostí. Maso natrháme na drobná vlákna a smícháme s crème fraiche, solí, pepřem a posekanou pažitkou. Směs dáme do malých mističek, hezky zahladíme a nakonec zalijeme přepuštěným máslem (cca 1mm) a dáme do lednice. Podáváme s opečenou bagetou.

Šéfredaktor

12. 07. 2012, Recept navštíven: 1531x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Rillettes z lososového pstruha s crème fraiche

Rillettes z lososového pstruha s crème fraiche

Ryby vykucháme, zbavíme šupin, žáber a ploutví. Celé ryby dáme na pečící papír, lehce zevnitř osolíme a peč...

Zobrazit všechny podobné recepty k Rillettes z lososového pstruha s crème fraiche Link-arrow

Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zaujímavý recept

30. 12. 2015, 14:13

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
lakave jedlo

17. 03. 2016, 12:15

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
kedze to vyzera velmi dobre, vyskúšam

02. 04. 2016, 20:22

Přidat komentář

Facebook komentáře