Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Rillettes z lososového pstruha s crème fraiche

Obtížnost Čas přípravy
35min
Čas vaření Celkový čas Porce
25min 1h 0min
Nutriční hodnoty
918 kalorií 0.0g cukrů 96.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Ryby vykucháme, zbavíme šupin, žáber a ploutví. Celé ryby dáme na pečící papír, lehce zevnitř osolíme a pečeme 25 minut na 180°C. Poté ryby vytáhneme a necháme vystydnout. Odstraníme kůži a opatrně sundáme maso od kostí. Maso natrháme na drobná vlákna a smícháme s crème fraiche, solí, pepřem a posekanou pažitkou. Směs dáme do malých mističek, hezky zahladíme a nakonec zalijeme přepuštěným máslem (cca 1mm) a dáme do lednice. Podáváme s opečenou bagetou.


Přidat na Pinterest
Šéfredaktor

12. 07. 2012, Recept navštíven: 1647x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zaujímavý recept

30. 12. 2015, 14:13

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
lakave jedlo

17. 03. 2016, 12:15

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
kedze to vyzera velmi dobre, vyskúšam

02. 04. 2016, 20:22

Přidat komentář

Facebook komentáře