Rillettes z lososového pstruha s crème fraiche
Obtížnost
Čas přípravy
35min
Čas vaření
25min
Celkový čas
1h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
918
kalorií
0.0g
cukrů
96.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Ryby vykucháme, zbavíme šupin, žáber a ploutví. Celé ryby dáme na pečící papír, lehce zevnitř osolíme a pečeme 25 minut na 180°C. Poté ryby vytáhneme a necháme vystydnout. Odstraníme kůži a opatrně sundáme maso od kostí. Maso natrháme na drobná vlákna a smícháme s crème fraiche, solí, pepřem a posekanou pažitkou. Směs dáme do malých mističek, hezky zahladíme a nakonec zalijeme přepuštěným máslem (cca 1mm) a dáme do lednice. Podáváme s opečenou bagetou.
Šéfredaktor12. 07. 2012
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.