Rillettes z lososového pstruha s crème fraiche

Obtížnost

Čas přípravy

35min
Čas vaření
25min

Celkový čas

1h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

918 kalorií
0.0g cukrů
96.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Ryby vykucháme, zbavíme šupin, žáber a ploutví. Celé ryby dáme na pečící papír, lehce zevnitř osolíme a pečeme 25 minut na 180°C. Poté ryby vytáhneme a necháme vystydnout. Odstraníme kůži a opatrně sundáme maso od kostí. Maso natrháme na drobná vlákna a smícháme s crème fraiche, solí, pepřem a posekanou pažitkou. Směs dáme do malých mističek, hezky zahladíme a nakonec zalijeme přepuštěným máslem (cca 1mm) a dáme do lednice. Podáváme s opečenou bagetou.

přidejte na:
Chybí obrázek

12. 07. 2012

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
zaujímavý recept

30. 12. 2015, 14:13

Chybí obrázek
lakave jedlo

17. 03. 2016, 12:15

Chybí obrázek
kedze to vyzera velmi dobre, vyskúšam

02. 04. 2016, 20:22

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.