Rillettes z lososového pstruha s crème fraiche

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

35min
Čas vaření
25min

Celkový čas

1h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

918 kalorií
0.0g cukrů
96.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Ryby vykucháme, zbavíme šupin, žáber a ploutví. Celé ryby dáme na pečící papír, lehce zevnitř osolíme a pečeme 25 minut na 180°C. Poté ryby vytáhneme a necháme vystydnout. Odstraníme kůži a opatrně sundáme maso od kostí. Maso natrháme na drobná vlákna a smícháme s crème fraiche, solí, pepřem a posekanou pažitkou. Směs dáme do malých mističek, hezky zahladíme a nakonec zalijeme přepuštěným máslem (cca 1mm) a dáme do lednice. Podáváme s opečenou bagetou.

přidejte na:
Šéfredaktor

12. 07. 2012

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
zaujímavý recept

majka 30. 12. 2015, 14:13

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
lakave jedlo

dušanka 17. 03. 2016, 12:15

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
kedze to vyzera velmi dobre, vyskúšam

hanka 02. 04. 2016, 20:22

Přidat komentář