Rillettes z lososového pstruha s crème fraiche
Obtížnost | Čas přípravy |
---|---|
35min |
Čas vaření | Celkový čas | Porce |
---|---|---|
25min | 1h 0min |
Nutriční hodnoty |
---|
918 kalorií | 0.0g cukrů | 96.0g tuků | 0.0g bílkovin |
Příprava
Ryby vykucháme, zbavíme šupin, žáber a ploutví. Celé ryby dáme na pečící papír, lehce zevnitř osolíme a pečeme 25 minut na 180°C. Poté ryby vytáhneme a necháme vystydnout. Odstraníme kůži a opatrně sundáme maso od kostí. Maso natrháme na drobná vlákna a smícháme s crème fraiche, solí, pepřem a posekanou pažitkou. Směs dáme do malých mističek, hezky zahladíme a nakonec zalijeme přepuštěným máslem (cca 1mm) a dáme do lednice. Podáváme s opečenou bagetou.