Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Roláda s čokokysankou

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 35min , Čas vaření: 15min
Celkový čas: 50min , porce

1464 kalorií, 1.0g cukrů, 70.0g tuků, 127.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Plech vyložíme papírem na pečení. Z bílků a špetky soli vyšleháme tuhý sníh. Žloutky s cukrem vyšleháme do pěny a potom zašleháme mouku s kypřícím práškem do pečiva. Do vyšlehané směsi stěrkou opatrně vmícháme tuhý sníh z bílků. Těsto rozetřeme na připravený plech, vložíme do předehřáté trouby na 200°C a pečeme asi 12 - 15 minut (dle trouby). Na stůl rozložíme utěrku, na ní dáme upečený plát i s papírem a přikryjeme dalším čistým papírem a roládu stočíme i s utěrkou. Ve vodní lázni rozehřejeme nalámanou čokoládu a vmícháme zakysanou smetanu. Roládu rozvineme, odstraníme papír a ve slabé vrstvě potřeme čokoládou. Roládu stočíme, pocukrujeme a dáme vychladit, studenou nakrájíme.

JanaB

21. 05. 2012, Recept navštíven: 980x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Roláda s čokokysankou

Roláda s čokokysankou

Plech vyložíme papírem na pečení. Z bílků a špetky soli vyšleháme tuhý sníh. Žloutky s cukrem vyšleháme do ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Roláda s čokokysankou Link-arrow

Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
jednoducho dobrá roláda

16. 08. 2016, 20:02

Přidat komentář

Facebook komentáře