Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Buchta s čokokysankou

Obtížnost Čas přípravy
50min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 1h 30min
Nutriční hodnoty
2864 kalorií 9.0g cukrů 134.0g tuků 52.0g bílkovin

Příprava

Plech s vyšším okrajem vymažeme tukem a vysypeme hrubou moukou. V míse smícháme mouku, oba cukry a prosátý kypřící prášek. Promícháme, přidáme celé vejce a mléko. Nyní si na dobré promíchání vezmeme elektrický šlehač. Po vymíchání přidáme olej a poté rum. Vypracované těsto vylijeme na plech, povrch buchty stěrkou urovnáme a dáme péci do předehřáté trouby na 180°C asi na 25 minut.

Čokoládu nalámeme, ve vodní lázni rozpustíme a poté dobře vmícháme do zakysané smetany. Natřeme na upečený povrch buchty a povrch trochu urovnáme. Buchtu s čokokysankou můžeme pro vylepšení posypat kokosem nebo ořechy.


Přidat na Pinterest
JanaB

14. 03. 2012, Recept navštíven: 1594x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam

09. 04. 2016, 18:49

Přidat komentář

Facebook komentáře