Roštěnky v zelenině
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
50min
Celkový čas
1h 10min
Porce
Nutriční hodnoty
356
kalorií
0.0g
cukrů
35.0g
tuků
2.0g
bílkovin
Příprava
Plátky roštěnek lehce naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme olejem a necháme odležet. Na pánvi rozpálíme olej a maso na něm zprudka opečeme z obou stran a poté zvolna dopečeme. Ke konci pečení maso potřeme 1 stroužkem utřeného česneku. Na další pánvi rozpálíme olej, opečeme na měsíčky nakrájenou cibuli, na plátky nakrájený česnek, na proužky nakrájené papriky, osolíme, opepříme a necháme podusit. Poté přidáme na kolečka nakrájená rajčata a prohřejeme. Zeleninu rozdělíme na talíře a přidáme maso. Podáváme s brambory.
Beruska6408. 12. 2009
Ingredience
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.