Rovešťanské žabky
Obtížnost
Čas přípravy
2h 0min
Čas vaření
30min
Celkový čas
2h 30min
Porce
Nutriční hodnoty
1956
kalorií
0.0g
cukrů
29.0g
tuků
48.0g
bílkovin
Příprava
Vypracujeme cesto, ktoré necháme kysnúť asi 30 minút. Ja som si pomohla a cesto za mňa urobila DP. Potom cesto rozvaľkáme, vykrojíme malé kolieska a z nich vytvarujeme buchtičky. Potrieme vajíčkom, posypeme sezamom a dáme piecť do predhriatej trúby asi na 180°C.
Tip k receptu
Plnka : 125 g masla, 2 tavené syry a cesnak podľa chuti
Upečené a vychladnuté buchtičky do 2/3 narežeme, naplníme plnkou kolieskom klobásy, aby vznikol dojem žaby s pretiahnutými ústami.
zuzanadrzkova24. 11. 2009
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.