Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Rovešťanské žabky

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 2h 0min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 2h 30min , porce

1956 kalorií, 0.0g cukrů, 29.0g tuků, 48.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Vypracujeme cesto, ktoré necháme kysnúť asi 30 minút. Ja som si pomohla a cesto za mňa urobila DP. Potom cesto rozvaľkáme, vykrojíme malé kolieska a z nich vytvarujeme buchtičky. Potrieme vajíčkom, posypeme sezamom a dáme piecť do predhriatej trúby asi na 180°C.

Bulb Tip k receptu

Plnka : 125 g masla, 2 tavené syry a cesnak podľa chuti

Upečené a vychladnuté buchtičky do 2/3 narežeme, naplníme plnkou kolieskom klobásy, aby vznikol dojem žaby s pretiahnutými ústami.

zuzanadrzkova

24. 11. 2009, Recept navštíven: 3622x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Rovešťanské žabky

Rovešťanské žabky

Vypracujeme cesto, ktoré necháme kysnúť asi 30 minút. Ja som si pomohla a cesto za mňa urobila DP. Potom ce...

Zobrazit všechny podobné recepty k Rovešťanské žabky Link-arrow

Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi velmi dobrý recept

04. 03. 2016, 14:38

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyzera to lakavo, vyskúšam

30. 11. 2016, 19:40

Přidat komentář
Thumb
Vrelo odporúčam, u nás ich pripravila švagriná a mali veľký úspech.

Dana 03. 02. 2011, 11:49

Facebook komentáře