Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Ryba načerveno

Obtížnost Čas přípravy
5min
Čas vaření Celkový čas Porce
35min 40min
Nutriční hodnoty
184 kalorií 15.0g cukrů 7.0g tuků 12.0g bílkovin

Příprava

Polorozmražené plátky ryby omyjeme a položíme do zapékací mísy. Boloňskou omáčku zalijeme 2 dl vody, přidáme strouhaný sýr a dobře zamícháme. Omáčkovou směsí zalijeme ryby a pečeme ve středně vyhřáté troubě cca 35 minut. Nesolíme!


Přidat na Pinterest
Kantarina

24. 02. 2010, Recept navštíven: 1843x


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Bezva recept. Jen přidávám kousek pálivé papriky, nějak mám raději ostřejší a pálivější úpravu.
Přidané ingredience: kousek čerstvé pálivé papriky

06. 02. 2013, 14:37

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
výborný recept, chutné

20. 12. 2018, 17:40

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutne urobená ryba

30. 12. 2018, 22:08

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšané, dobré a chutné

07. 01. 2019, 18:44

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre

07. 01. 2019, 18:48

Přidat komentář

Facebook komentáře