Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Rychlá veka z domácí pekárny

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 1h 30min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 1h 50min , porce

1650 kalorií, 8.0g cukrů, 28.0g tuků, 47.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Do domácí pekárny nalijeme vodu, přidáme hladkou mouku, sůl, olivový olej a rozdrobíme droždí. Zapneme program těsto a necháme zpracovat těsto. Mezitím si formu na srnčí hřbet vyložíme pečícím papírem. Jakmile je těsto hotové, přesuneme jej do formy a necháme ještě 20 minut vykynout. Troubu si rozehřejeme na 190°C a veku do ní vložíme, pečeme 10 minut a poté snížíme teplotu na 150°C. Dopečeme. Veku vyjmeme a necháme vychladnout. Poté můžeme podávat.

Sonia005

06. 08. 2011, Recept navštíven: 2666x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Rychlá veka z domácí pekárny

Rychlá veka z domácí pekárny

Do domácí pekárny nalijeme vodu, přidáme hladkou mouku, sůl, olivový olej a rozdrobíme droždí. Zapneme prog...

Zobrazit všechny podobné recepty k Rychlá veka z domácí pekárny Link-arrow

Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyzerá to chutne

16. 10. 2015, 15:53

Přidat komentář

Facebook komentáře