Rychlá veka z domácí pekárny

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

1h 30min
Čas vaření
20min

Celkový čas

1h 50min

Porce


Nutriční hodnoty

1650 kalorií
8.0g cukrů
28.0g tuků
47.0g bílkovin


Příprava

Do domácí pekárny nalijeme vodu, přidáme hladkou mouku, sůl, olivový olej a rozdrobíme droždí. Zapneme program těsto a necháme zpracovat těsto. Mezitím si formu na srnčí hřbet vyložíme pečícím papírem. Jakmile je těsto hotové, přesuneme jej do formy a necháme ještě 20 minut vykynout. Troubu si rozehřejeme na 190°C a veku do ní vložíme, pečeme 10 minut a poté snížíme teplotu na 150°C. Dopečeme. Veku vyjmeme a necháme vychladnout. Poté můžeme podávat.

přidejte na:
Sonia005

06. 08. 2011

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vyzerá to chutne

Svetlana 16. 10. 2015, 15:53

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobrý recept

majka 23. 12. 2016, 20:47

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
velmi dobré

katka16031 19. 01. 2017, 15:54

Přidat komentář