Rychlá veka z domácí pekárny
Obtížnost
Čas přípravy
1h 30min
Čas vaření
20min
Celkový čas
1h 50min
Porce
Nutriční hodnoty
1650
kalorií
8.0g
cukrů
28.0g
tuků
47.0g
bílkovin
Příprava
Do domácí pekárny nalijeme vodu, přidáme hladkou mouku, sůl, olivový olej a rozdrobíme droždí. Zapneme program těsto a necháme zpracovat těsto. Mezitím si formu na srnčí hřbet vyložíme pečícím papírem. Jakmile je těsto hotové, přesuneme jej do formy a necháme ještě 20 minut vykynout. Troubu si rozehřejeme na 190°C a veku do ní vložíme, pečeme 10 minut a poté snížíme teplotu na 150°C. Dopečeme. Veku vyjmeme a necháme vychladnout. Poté můžeme podávat.
Sonia00506. 08. 2011
Ingredience
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.