Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Rychlá veka z domácí pekárny

Obtížnost Čas přípravy
1h 30min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 1h 50min
Nutriční hodnoty
1650 kalorií 8.0g cukrů 28.0g tuků 47.0g bílkovin

Příprava

Do domácí pekárny nalijeme vodu, přidáme hladkou mouku, sůl, olivový olej a rozdrobíme droždí. Zapneme program těsto a necháme zpracovat těsto. Mezitím si formu na srnčí hřbet vyložíme pečícím papírem. Jakmile je těsto hotové, přesuneme jej do formy a necháme ještě 20 minut vykynout. Troubu si rozehřejeme na 190°C a veku do ní vložíme, pečeme 10 minut a poté snížíme teplotu na 150°C. Dopečeme. Veku vyjmeme a necháme vychladnout. Poté můžeme podávat.


Přidat na Pinterest
Sonia005

06. 08. 2011, Recept navštíven: 2800x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyzerá to chutne

16. 10. 2015, 15:53

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

23. 12. 2016, 20:47

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobré

19. 01. 2017, 15:54

Přidat komentář

Facebook komentáře