Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Rýžovo-sojové lívanečky s jablečnou směsí

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 15min
Celkový čas: 25min , porce

367 kalorií, 4.0g cukrů, 5.0g tuků, 10.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Uvařenou rýži dáme do misky spolu se sojovým jogurtem a moukou a zamícháme v řídké těsto. Lžičkou klademe na pánev (nejlépe bez tuku) a roztíráme je, abychom vytvořili lívanečky o tloušťce 2-3 mm(aby se nám rychle upekly). Opékáme z obou stran. Hotovo máme asi za 10 min.

V další misce si připravíme jablečnou směs smícháním nastrouhaného jablka, skořice, rozinek a lžičky medu. Musíme míchat důkladně, aby se med dostal všude.

Upečené lívanečky poté potíráme jablečnou směsí. Pokud se nám zdá pokrm málo sladký, můžeme lívanečky ještě polít javorovým sirupem.

Bulb Tip k receptu

Mouku můžete samozřejmě podle chuti obměnit, nejlépe za jinou celozrnnou.

Peta S

23. 01. 2010, Recept navštíven: 1736x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
 Rýžovo-sojové lívanečky s jablečnou směsí

Rýžovo-sojové lívanečky s jablečnou směsí

Uvařenou rýži dáme do misky spolu se sojovým jogurtem a moukou a zamícháme v řídké těsto. Lžičkou klademe n...

Zobrazit všechny podobné recepty k Rýžovo-sojové lívanečky s jablečnou směsí Link-arrow

Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre

01. 10. 2016, 17:34

Přidat komentář

Facebook komentáře